One week to go

 

Enligt arrangörerna i Kina så blir avresedatum den 11 september och ankomst i Kina den 12e. Jag är väldigt tacksam över detta eftersom jag har haft problem med min visumansökan. Har väntat på den länge och enligt beräkningar får jag tillbaka passet senast i morgon! Jag väljer att tror att det var den Kinesiska Ambassaden som drygade ut det hela. Även om det händer rätt ofta att jag drabbas av så kallad tidsoptimism och stressar med saker in i sista sekund. Kan tycka att jag faktiskt fungerar som allra bäst under just lite tidspress.

Var och kollade efter smycken på Glitter inne på Entré häromdagen. Hittade fina smycken som skulle vara väldigt passande inför tävlingen och fick låna med mig en hel del! Blev superglad och tackar Anna Persson för allt jag fick med mig.

Fick skickat lite information om exakt vad vi ska ha med oss till tävlingen. Såg att alla deltagare ska ha med sig en gåva från sitt hemland som ska auktioneras ut på ett välgörenhetsevenemang. Har inte en susning om vad jag ska ta med mig. Borde nog vara något som känns sådär riktigt svenskt, eller vad säger ni?

Sabine Malmberg

Miss Bikini International Sweden 2011


Skriv en kommentar

Sabine Malmerg er blevet udvalgt af Miss & Mister of Denmark Organisationen til at repræsentere Sverige til Miss Bikini International 2011 i Kina.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag