Den 8-30 september smäller det!

 

Tävlingen är ju uppskjuten till den 8-30 september. Detta har passat mig utmärkt eftersom jag då har haft längre tid till att ordna saker och ting inför resan. Just nu försöker jag väl mest ställa mig in på att jag verkligen ska åka. Känns än idag helt ofattbart. Ska bli en helt otroligt rolig resa hoppas jag på! Det har varit ganska långa mellanrum mellan mina inlägg här men syftet är att jag under Kinavistelsen ska blogga minst varannan dag.

Jag har varit i kontakt med Kristina Hermansson på Abecita. Abecita är ett svenskt företag som både tillverkar och säljer underkläder och bikinis. De säljs i affärer runt om i Europa och även via nätet. Gällande passformen är de fantastiska! Både underdel och överdel sitter verkligen som de ska och ger ett rejält stöd. Abecita var väldigt generösa och skickade ett par jättefina bikinis som kommer användas under tävlingens lopp. Ni kan gå in och se lite mera utav deras snygga sortiment på www.abecita.se.

För ett tag sedan fotades jag för Niki Asimakidis nya kollektion ”Blooming Virgin”. Bilderna har dröjt ett tag men är alldeles strax klara och kommer visas här på bloggen!

Något jag inte har nämnt tidigare är att www.stiligahogtidsklader.se har lånat ut en väldigt fin aftonklänning till finalen! Kreationen går i mörkt lila och har en fin skärning upptill. Vill inte avslöja några fler detaljer eftersom ni kommer få se bilder på den under finalen är i Kina. Så håll ut!

Är det något företag som skulle vara intresserade av att få synas internationellt i samarbete med Miss Bikini International Sweden 2011, kontakta mig på sabine.malmberg@hotmail.com

Skriv en kommentar

Sabine Malmerg er blevet udvalgt af Miss & Mister of Denmark Organisationen til at repræsentere Sverige til Miss Bikini International 2011 i Kina.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag