The perfect dress!

 

Är i full gång med packningen inför resan. Gäller att vara ute i god tid så man får med sig alla nödvändigheter. Viktigt är att inte glömma de essentiella föremålen så som öronproppar, extra mat och en medicinlåda som kan mätas sig med apotekets lager.

Var på ett möte med en potentiell sponsor i förrgår. Jag åkte ända ut till Kiaby som ligger utanför Kristianstad för att träffa Lena Normann som äger Balbutiken (www.balbutiken.se). Hade varit och spanat lite på hemsidan och hittade väldigt fina klänningar. Lena äger butiken som ligger ute på en charmig landsbygg. Väl inne i studion letade vi fram några klänningar tillsammans och jag provade nog inte mer än två förrän jag hittade min absoluta favorit. Har fått någon slags dille på mörklila och när jag fick syn på den ljuvliga kreationen slog det gnistor direkt. Hela vägen hem kunde jag inte sluta le med vetskapen om att jag hittat den perfekta aftonklänningen. Tackar Lena för ett väldigt varmt bemötande och så klart ett stort tack för jag får låna klänningen i Kina!

Sabine Malmberg

Miss Bikini International Sweden 2011

Skriv en kommentar

Sabine Malmerg er blevet udvalgt af Miss & Mister of Denmark Organisationen til at repræsentere Sverige til Miss Bikini International 2011 i Kina.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag