Mr. Denmark Manhunt i L.A.

 

Siden sidst er jeg flyttet til North Hollywood, også kaldet NoHo og The Valley, hvor jeg bor sammen med en cool dude, som bestyrer flere af de store klubber i L.A., bl.a. Exchange, som jeg tidligere har omtalt. Så jeg har efterhånden også nattelivet i L.A. på tæt hold og hvilket natteliv det er!

I mellemtiden har jeg været til flere møder sammen med "M", min manager. Han sagde, at det var vigtigt, at vi fandt på et godt kendenavn til mig, fordi mit rigtige navn dels er for langt og for svært at udtale herovre. Og desuden fortæller han, at modellerne herovre ofte kendes på deres fornavn. Så mit nye navn herovre er helt enkelt: Kris.

Så da jeg skulle på tv-optagelser med "M", blev jeg præsenteret ved mit nye alias. Her skulle han fremvise sit design i et nyt talkshow, som produceren, Michael Carandang, står bag. Han har vundet en Emmy for The Tyra Banks Show, og det er åbenbart stort herovre. Jeg var sportsmodellen, så jeg var iført hans sportswear compression, som han har designet for Reebok. Tøjet sad næsten som malet på mig, og jeg blev kaldt intet mindre end Captain America i showet, hvilket jeg naturligvis tog som et stort kompliment!;)

Forleden mødtes jeg med en fotograf, som jeg senere fandt ud af, er den ene fjerdedel af gruppen All-4-One. Han skal skyde en række billeder i et rigmandshus i Hollywood Hills med mig og 4 piger. Ikke dårligt! Billederne er til et japansk modemagasin. Desuden skal vi også skyde nogle billeder af mig i trunks for et undertøjsfirma. Jeg har fået at vide at udtryk og stemning skal være i samme boldgade som Abercrombie & Fitch, så jeg har lavet en del research dels på disse reklamer og ikke mindst fotografen; Bruce Webber. Stilen skulle efter sigende være typisk L.A., så igen handler det om at udstråle sex, men på en beskeden måde. Med andre ord se ud som om, at man ikke er klar over man er sexet, men rent faktisk er det!

Jeg var oppe i Hollywood Hills og se location den anden dag, og det er uden sammenligning det vildeste hus, jeg nogensinde har set. Alene udsigten ud over hele Hollywood er enestående! Vi skal allerede være på set kl. 7.00 om morgenen i forhold til at have det bedste lys at arbejde med, men jeg er sikker på, at jeg ikke har nogen problemer med at komme tidligt op!:)

Efter at have været i L.A. over to uger nu, kan jeg godt skrive under på, at det er meget glamourøst her, men jeg kan allerede også fornemme, at L.A. nemt kan være byen, der sluger dig i ét stykke og spytter dig ud igen i småstykker, hvis man ikke holder fast i sig selv. En god ven spurgte forleden, hvordan det gik med eventyret, og jeg synes selv, jeg formulerede det meget kort, godt og præcist: Eventyret er voldsomt spændende. L.A. er som den vildeste rutsjebane, man kan forestille sig. Det er sindsygt sjovt, men man kan også godt få dårlige nerver af det… Og så alligevel tager man en tur til.

Med venlig hilsen

Kristian Greiff

Mr. Denmark Manhunt International 2010


Skriv en kommentar

Vidste du at Pia Rosenberg Larsen fra Danmark blev nr. 2 til Miss World 1986?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag