Manhunt 14. november 2010

Søndag den 14. november 2010

 

I dag skulle vi allesammen gå fashion show, bl.a. i vores national costume. Jeg var lidt ked af, at jeg ikke havde noget våben til mit vikingekostume. Især når man ved at runden tæller 25% til finalen!

Bagefter var der charity auction og jeg fik solgt en af mine sponsorgaver fra Royal Copenhagen; et muselmalet kagefad, for 5500 taiwanske dollors svarende til ca. 1100 kroner I øvrigt det bedst indbringende beløb af alle gaverne, der blev auktioneret bort:)

 

Hilsner fra Taiwan

Kristian Greiff

Mr. Danmark - Manhunt International 2010

Skriv en kommentar

Vidste du at Emma Nødebo Ørum var Danmarks repræsentant til Miss Model of the World 2012 i Kina?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag