Manhunt International - 17. november 2010

Onsdag den 17. november 2010

I dag var jeg på det fotoshoot, jeg var blevet udvalgt til sammen med Brasilien, Sydafrika og Letland. Vi skulle reklamere for nogle store mansions, som ligger i et rigt kvarter lige ved siden af det 6-stjernede hotel, som vi boede på. Det var et sjovt og anderledes shoot. Vi havde kostumer på der lignede fint tøj for flere hundrede år siden. Folkene på settet var rigtig søde, så det var en god oplevelse.

Senere tog vi til Alishan, en by beliggende ca. midt på øen. Det var som om at komme til en helt anden verdensdel, fordi temperaturen pludselig faldt fra 25 grader til 10 grader og ikke mindst fordi det virkede så uberørt og fredeligt i forhold til de hektiske storbyer, Taipei, Tainan og Kaoshiung. Set i bakspejlet gav jeg mig desværre ikke ro til at nyde det halve døgn, som vi havde i Alishan, fordi finalen i Taichung få dage senere lå mig så meget på sinde.

Ikke mindst fordi jeg fandt ud af, at der på nettet blev spekuleret i, hvem der ville gå i finalen. Til min store glæde var jeg at finde iblandt. Endnu et selvtillidsboost…

 

Hilsner fra Taiwan

Kristian Greiff

Mr. Danmark - Manhunt International 2010

Skriv en kommentar

Vidste du at Hollywood-stjernen Halle Berry blev nr. 6 til Miss World i 1986?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag