Manhunt International - 21. november 2010

Søndag den 21. november 2010

Det hele er nu overstået... Noget af et antiklimaks, jeg er i lige nu, fordi det har været så intenst de sidste 2 uger! Desværre ingen top 15 placering til mig, som var mit mål, men jeg tager til gengæld herfra med en oplevelse helt uden sammenligning. Det er meget specielt at være så intenst sammen med så mange nationaliteter, men det er samtidig også enormt inspirerende. Jeg har helt sikkert fået nogle venner for livet. Jeg kommer helt sikkert til at se Mr. Canada, Mr. Cuba og Mr. Hawaii igen.
I øvrigt tillykke til Slovakiet, Gibraltar, Brasilien, USA og Taiwan, der kom på henholdsvis 1., 2., 3., 4., og 5. pladsen.

 

Hilsner fra Taiwan

Kristian Greiff

Mr. Danmark - Manhunt International 2010

Skriv en kommentar

Catharina Svensson, som vandt Miss Earth 2001, er den første dansker nogensinde der har vundet en Grand Slam skønhedskonkurrence

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag