I morgon påbörjas äventyret

 

I morgon är det den stora dagen. Dags för destination Kina! Igår var jag inne på Pleasure Divas inne på Entré och fick mina naglar fixade. Har aldrig gjort det förut men blev verkligen oerhört nöjd! Mina naglar har aldrig sett finare ut än vad de gör nu. Tackar personalen för deras hjälp och gjort mig mer ”pageant”-vänlig inför resan!


Folk i min omgivning frågar mig konstant om jag är nervös och hur det känns såhär nära innan det bär av. Tror faktiskt inte jag varit så här lugn tidigare när jag rest, känner mig inte det minsta nervös. Stressen kommer säkerligen i stället slå till när jag väl är på kinesisk mark.

Strax blir det sängen, ska försöka få så mycket skönhetssömn jag bara kan!

Sabine Malmberg

Miss Bikini International Sweden 2011

Skriv en kommentar

Sabine Malmerg er blevet udvalgt af Miss & Mister of Denmark Organisationen til at repræsentere Sverige til Miss Bikini International 2011 i Kina.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag