Då var det slut i rutan. Sverige i Top 24

 

Då var det hela över. Final igår med Miss Polen som överlägsen vinnare. Är smått stolt över det måste jag tillägga. Hon är ödmjuk med ett tilltalande yttre. Lite ”girl next door” över hennes look som många unga tjejer säkerligen kan relatera till. Värdig vinnare! Själv placerade jag mig bland de 24 bästa, högst oväntat men otroligt roligt! Känns skönt att få den bekräftelsen efter dessa hårda veckor här. Har ständigt känt mig bland en av de sämsta tjejerna, känner överhuvudtaget mig inte som en skönhetsdrottning. Att få en placering av alla 82 tjejer känns alltså verkligen oerhört skönt. När de ropade ut nummer ”Number sixty one, Sweden” blev jag väldigt överraskad men vid det laget kände jag mig redan som en vinnare!

Idag har jag vilat praktiskt taget hela dagen lång. Försökte mig på en liten tur i köpcentret här vid hotellet men vände tillbaka efter 30 minuter. Kroppen stretade mot och det enda jag hade i huvudet var den sköna hotellsängen. Under kvällen var de resterande tjejerna ute och åt tillsammans med organisationen på en kinesisk restaurang. Maten var knappt ätbar, ryktet om hönsfötter och inälvor visade sig vara sant och på det dukade bordet framför oss delade de plats med ett enormt grishuvud!

När vi var på hotellet igen hittade vi Miss Thailand som var på väg tillbaka till hotellbaren där hon hade suttit och firat lite. Så klart är hon den första att ta tillfället i akt och festa till det! Det är det enda hon snackat om sedan vi kom till Kina. Hon är så rolig!

I morgon tidigt på morgonen åker vi tillbaka till Peking, ytterligare 8 timmars bussresa, yeeeah!

Sabine Malmberg

Miss Bikini International 2011

Skriv en kommentar

Sabine Malmerg er blevet udvalgt af Miss & Mister of Denmark Organisationen til at repræsentere Sverige til Miss Bikini International 2011 i Kina.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag