Natalya Averina

Natalya Averina - Miss World Denmark 2010

 

Danmarks bud på Miss World 2010 er blevet fundet. 40 håbefulde unge kvinder var i kamp om kronen og titlen som Danmarks smukkeste kvinde, og disse 40 blev skåret yderligere ned til 11 finalister. Efter flere castings, besluttede dommerpanelet bestående af den danske Miss World direktør Lisa Lents, tv-værten Mayianne Dinesen, kendis-stylisten Kenny Alexandr, designeren Lasse Spangenberg, Mr.Universe 2010-deltageren Anders Houmann og Miss World 2005-deltageren Trine Lundgaard Nielsen hvem der skal til Kina fra den 30. September til den 30. oktober og repræsentere de danske farver til den ældste og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence i verden, som har eksisteret siden 1951. Miss World 2010 bliver i år afholdt i Kina, hvor de 120 deltagere skal rejse rundt i hele landet, dog bliver selve finalen afholdt i Sanya.

Vinderen af den danske Miss World finale blev 20-årige Natalya Averina fra Roskilde. Natalya har arbejdet som professionel model i mange år, og allerede som 16-årig besluttede hun sig for at flytte til Hong Kong for at forfølge sin modelkarriere som international model. Siden hen har hun rejst verden rundt og boet og arbejdet i Asien, USA og Europa. Hun har bl.a. arbejdet for kendte brands som YSL, gået adskillige catwalks og lavet diverse modekampagner. I fremtiden drømmer Natalya om at studere på London College of Fashion, fordi hun brænder for mode og styling og kunne godt tænke sig at blive designer og have sin egen tøjkollektion. Hun vil også gerne arbejde mere som model i Danmark, da hun for det meste har arbejdet i udlandet.

”Vi havde mange smukke piger til castingen i år, men der var én der skilte sig specielt meget ud. Samtlige dommere havde sat Natalya på som nr. 1, fordi hun havde noget ekstra. Udover at hun er gudesmuk, så er hun en kvinde med ben i næsen og er 100% målrettet. Hun har en meget stærk personlig udstråling og så har hun en meget stærk catwalk gang, hvilket vil være et plus for hende i Miss World konkurrencen” udtaler den danske Miss World direktør Lisa Lents.

”Mit mål med den danske deltager i år, er at nå så langt som muligt i Miss World konkurrencen, og forhåbentlig gå hen og vinde Miss World, som Danmark ikke har formået indtil nu. Derfor var det vigtigt for mig at finde en kvinde der er selvstændig, mental stærk og er 100 % konkurrencemenneske. Pigerne skal bo på et 5 stjernet hotel, og får både turen, opholdet og diæt betalt i den måned de opholder sig til konkurrencen, og derfor tror jeg at mange kunne tro at det kunne være fedt at komme med af den grund, men for mig betyder det en hel del at man er meget engageret, fokuseret og målrettet op til og under konkurrencen. Disse ting, følte dommerne at Natalya kunne leve op til og derfor faldt valget på hende. Hun har den fordel at hun har været vant til at være væk fra både familie, kæreste og venner når hun har arbejdet som model i udlandet i en meget ung alder, og til Miss World kan hun virkelig bruge det til noget, da det for de fleste er det sværeste at undvære når man er af sted i en måned, hvor man samtidig er enormt psykisk presset, og man ikke bare kan tage sin telefon og ringe hjem når man har lyst. Natalya har samtidig et stærkt internationalt look og jeg er overbevist om at hun kan nå langt i Miss World 2010 konkurrencen. Jeg glæder mig i hvert fald til at coache hende hele vejen op til og under konkurrencen. Vi er allerede gået i skrap træning med at træne interviewteknikker, få taget billeder, øve catwalk mm. De næste 3 uger bliver hårde, hvor vi skal have fundet en masse sponsorer og få samlet en perfekt garderobe til hende, bestående af omkring 30 kjoler, hverdagstøj, sko, smykker, make-up, stylingsprodukter mm. Jeg kommer til Kina for at overvære finalen og støtte hende, og jeg er sikker på at hun får sig en oplevelse for livet. ” siger den danske Miss World direktør Lisa Lents.

Ønsker De at lave et interview med Natalya Averina, bedes de kontakte National Director, Lisa Lents.

Vidste du at Pia Rosenberg Larsen fra Danmark blev nr. 2 til Miss World 1986?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag