Miss World d. 12. okt. 2010

Hey alle hjemme i Danmark !

I dag har vi lavet flere spændene ting. I morges stod jeg op kl. 6 da jeg skulle nå at spise morgenmad før vores reharsal til den store finaledag og direkte efter det havde vi et Videoshoot i bikini.
Kl. 11.30 gik jeg og mit hold ud til poolen hvor kameraholdet var klar til at arbejde, vi fik at vide dagen inden hvorndan make-uppen og håret skulle sidde. Det skulle være meget simpelt og feminint. Da det blev min tur skød vi først hvor jeg lå i poolen på trappen og derefter i selve poolen hvor jeg poserede foran kameraet.
Jeg syntes at det rigtig rart at jeg er blevet bedre foran et videokamera siden jeg tog afsted hjemmefra , jeg er meget mere afslappet og kan virkelig bare være sig selv 100 %.
Efter vi blev færdige, fik vi lov til at holde lidt fri før vi skulle til en stor vellkomstmiddag med Sanya's regering.
Da vi ankom til den fine middag, dog med en time forsinkelse, da det er svært at få 120 tøser til at blive klar på samme tid, så alle pigerne utroligt smukke ud. Der var en stor scene vi skulle ud på og preæsentere os selv. Min partner på scenen var Equador, hun er en rigtig sød pige! Jeg fik at vide at efter man var færdig på scenen gik man ned og satte sig ved et af bordene.

Man kan mærke at pigerne er begyndt at dele sig meget op i grupper. Efter de her 2 uger kender man hinanden  bedre og vil hellere sidde sammen med dem man har fået et tæt bånd til! Det er lidt sjovt at se. Der er også begyndt at gå rigtig meget konkurrence i den, og pigerne begynder at sladre en smule, men sådan er kvinder..:)

I slutningen af middagen sang livebandet sangen fra Titanic med Celin Dion. Det var et rørrende tidspunkt  hvor vi alle rejste os og sang, hvor vi holdte hinanden i hænderne og dansede sammen.

Alle mulige tanker fløj igennem mit hoved! Det var som om vi alle var veninder hjemmefra og alle var så tætte.! Det var en skøn følelse! Sådan nogen tidspunker kommer jeg til savne og tænke tilbage på når jeg kommer hjem til lille Danmark. Man får virkelig knyttet nogle tætte bånd og skabt nogle stærke venskaber her. Jeg kommer helt sikkert til at holde kontakten med nogle af pigerne når jeg kommer hjem igen.

Nu er klokken blevet mange, så jeg må hellere smutte i seng, så jeg ser frisk ud til i morgen:)

Kærligst,

Natalya Averina

Miss World Denmark 2010

Skriv en kommentar

Vidste du at danske Lilian Madsen blev nr. 2 i Miss World 1957?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag