Palæcentret sponsorer Miss World DK & Mr. Danmark med flotte smil


Palæcenteret og Kim Sperly har indgået et samarbejde med "Miss & Mister of Denmark", som sponsorerer vores 2 kandidater, Miss World Denmark 2012 & den kommende Mr. Denmark 2012 med tandbehandlinger, så de kan være klar til at erobre verdenen med store flotte smil.

Vi takker Palæcentret for deres støtte!

Iris Thomsen - Miss World Denmark 2012

Om klinikken:

Første gang du besøger vores klinik, vil du sandsynligvis føle, at den adskiller sig fra andre klinikker du har besøgt!

Ikke kun fordi du bemærker, at omgivelserne / indretningen er anderledes. Heller ikke fordi du her fornemmer, at du bliver modtaget af et højt uddannet professionelt team. Måske ikke engang fordi du, allerede på dette tidspunkt, har haft lejlighed til at stifte bekendtskab med den høje kvalitet af det tekniske arbejde, vi udfører.

-Men fordi du fornemmer, at vores klinik er anderledes, fordi vores mål og koncept er anderledes!

Ikke alene i dag, men især i fremtiden, vil du blive tilbudt forskellige niveauer af tandpleje. Det er op til dig at vælge, hvorvidt du ønsker at blive behandlet som én blandt mange. Eller som en speciel person, hvor oplevelsen og resultatet overstiger dine forventninger...

Vi hverken kan eller vil - naturligvis - blande os i den enkeltes frie ret til at vælge. Vort mål er imidlertid at blive valgt blandt andet fordi vi koncentrerer os 100 % om den enkelte patient. Det står dig frit at vælge os eller andre! Det står os frit at tilbyde den bedste behandling, som passer til dine forventninger, behov, værdier i livet, og vores ønske om kun at levere den absolut bedste kvalitet -hver gang!

Det er ikke en overfladisk betragtning! Vi tror på, at behandlinger, der ikke aktivt involverer personen, automatisk gør patienten til genstanden for behandlingen snarere end en deltager i behandlingen.

Besøg: www.palaecentret.dk & www.kimsperly.com

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag