Nicklas Pedersen er Danmarks Mr. World 2014


Danmarks bud på Mr. World 2014 er 23-årige Nicklas Pedersen. Nicklas er blevet udvalgt ud af knap 100 kandidater, som konkurrerede om at blive udvalgt som Danmarks mest eftertragtede mand og forsvare de danske farver til Mr. World 2014, som i år bliver afholdt i Torbay, England i perioden den 30. Maj – 15. Juni. Han skal konkurrere mod over 60 andre lande om den prestigefyldte titel som Mr. World 2014, et hav af præmier & en modelkontrakt.

Nicklas er udlært tømrer og arbejder som model ved siden af. Han er født i København, men valgte i 2011 at pakke sin rygsæk og rejse til Australien, hvor han rejste rundt i 10 måneder. Han forelskede sig i byen Melbourne og har boet der siden.     
Siden han var teenager, havde han en drøm om at se Australien, så efter at have gennemført sin uddannelse, mente han at det var tid til at drage ud i verden, og fuldføre drømmen. Nicklas mener at det er den bedste beslutning, han nogensiden har taget, og han kunne ikk forestille sig sit liv, uden alt det han har oplevet. Han rejste alene afsted, men har heldigvis aldrig været ensom. Han betragter sig selv som værende udadvendt, smilende og snaksaglig.
Nicklas elsker at rejse, og er meget nysgerrig hvad angår forskellige kulture og mennesker. Planen på sigt er bl.a. at rejse til Sydamerika, Usa og Asien. Gemmen sine sidste 18 måneder med at rejse alene rundt, og bo i udlandet har han lært utrolig mange ting om sig selv, og ikke mindst vokset meget som person, og nået en vis modenhed mange 23 årige ikke besidder.

Da Nicklas kom til Melbourne, og havde brug for et arbejde, lagde han mærke til at promotion/hosting industrien er enormt stor, og fyldt med muligheder. Efter som han er målrettet, og stræber efter succes, satte han sig sit næste mål at inden længe skulle han ikke kun arbejde, men også have et velkendt og godt renome indenfor branchen. Han er i øjeblikket arbejdende i mere end 10 firmaer, og har været både på australsk og amerikansk tv, samt i blade og magasiner.
Nicklas bruger meget tid på sin fysik, der indeholder styrketæning, fodbold og svømning. Han elsker at holde sig i gang, og er ikke typen der sidder bagest i klassen og sover.

Udover at være på farten, holder han også af at tage en slapper med venner og bekendte, som australierne er eksperter i. Weekenderne består som regel af strandture, og grill aftener med drinks og hygge.

Nicklas elsker at møde nye mennesker og har let ved at snakke med folk, uanset alder og køn. 
Selvom Nicklas er bosat i Australien, er han stolt af at være dansker! Han formår altid at give folk det indtryk af at danskerne er et dejlig folkefærd, og helt sikkert et land, der er værd at besøge!
Nicklas drømmer om en succesfuld modelkarriere og håber bl.a. at hans deltagelse i Mr. World 2014 kan bane vej for en international modelkarriere. Han er meget stolt over at skulle repræsentere Danmark og glæder sig til at komme af sted til England og forsvare de røde og hvide farver!

"Vi har en stærk kandidat i Nicklas Pedersen til Mr. World 2014 konkurrencen i år. Han har et internationalt look og en meget tiltalende personlighed. Nicklas er både konkurrencemindet, selvsikker og ydmyg på én gang, som helt sikkert vil være en fordel for ham til konkurrencen. Han er kun 23 år, men har allerede rejst rundt i verden på egen hånd, som i dén grad har givet ham noget livserfaring. Han er nysgerrig på andre kulturer og elsker at møde nye mennesker, og så er han ikke bange for en udfordring. Eftersom han har boet i Australien i et godt stykke tid, er han stærk sprogmæssigt, hvilket er et plus, fordi deltagerne bliver interviewet af alverdens medier hver eneste dag i de 2 uger de opholder sig til konkurrencen. Jeg er sikker på at Nicklas vil kæmpe for at gå hele vejen og yde sit bedste. Jeg glæder mig meget til at følge hans rejse og udvikling", udtaler Lisa Lents - direktør for Mr. World konkurrencen i Danmark.

Mr. World er den største og mest prestigefyldte modelkonkurrence for mænd. Det er folkene bag Miss World, som har eksisteret siden 1951, som står bag Mr. World konkurrencen.  
Deltagerne ankommer i år til Torbay i England den 30. Maj, hvor de i ugerne op til finalen bliver testet i råstyrke, udholdenhed, intelligens, udstråling, målbevidsthed og ikke mindst udseende, evner på catwalken, samt foran kameraet. Deltagerne skal opleve de mest bemærkelsesværdige attraktioner, bo på luksushotel, gå modeshows, deltage i gallamiddage, lave velgørenhedsarbejde og konkurrere i diverse sportsdiscipliner.
Til Mr. World 2014 er der 5 delkonkurrencer deltagerne skal igennem heriblandt; Talent, Sports, Multi-Media, Fashion & Style & the Extreme Challenge. De 10 der klarer sig bedst i delkonkurrencerne kommer i Top 10 til den store Mr. World 2014 finale søndag den 15. Juni 2014. Der bliver udvalgt en Top 15 til finalen, som bliver skåret yderligere ned. Sidste års vinder Francisco Javier Escobar Parra fra Colombien, giver titlen videre til sin efterkommer til Mr. World 2014 finalen. 
Danmark var sidst repræsenteret i 2010 med Kevin Skrøder.

Læs mere om Mr. World 2014 på www.mrworld.tv

Navn: Nicklas Pedersen
Alder: 23 år
Bosat: Australien/København
Højde: 183 cm
Hårfarve: Mørke blond
Øjenfarve: Blå
Skjorte str.: M/L
Buks str.: 31
Sko str.: 43/44

Ønsker du at lave et interview med Nicklas Pedersen, bedes du kontakte National Director - Lisa Lents på lisa@missandmisterofdenmark.com

English:

Name: Nicklas Pedersen
Age: 23 years
Located: Australia/Copenhagen,Denmark
Height: 183 cm
Hair color: Dark blonde
Eye Color: Blue
Shirt size.: M/L
Pants size: 31
Shoes size.: 43/44

If you wish to make an interview with Nicklas Pedersen, please don’t hesitate to contact National Director – Lisa Lents on lisa@missandmisterofdenmark.com
Vidste du at Ingrid Andersen var den første danske Miss Word repræsentant i 1953?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag