Mr. Danmark 2014 titlen misbruges


Der har i den seneste tid været adskillige artikler om at en person ved navn Sy Lee er blevet kåret som Mr. Danmark 2014. Dette er ukorrekt og vi kan bekræfte at Sy Lee misbruger Mr. Danmark 2014 titlen til at promovere sig selv. 
Mr. Danmark 2014 konkurrencen bliver afholdt senere på året, hvor der bliver valgt en dansk kandidat der skal repræsentere Danmark til en af de største skønhedskonkurrencer i verden.  
Sy Lee har op til flere gange taget kontakten til os for at komme i betragtning som den danske repræsentant til en skønhedskonkurrence, men er ikke kommet igennem nåleøjet. Han har derefter rettet direkte kontakt til den internationale Manhunt International Organisation, i håb om at stille op for Grønland, selvom Grønland normalt ikke er repræsenteret som et selvstændigt land. Det skal påpeges at Sy Lee ikke har en grønlandsk baggrund.


Kopi af Sy Lees mail til info@missandmisterofdenmark.com

Der er efterfølgende blevet lavet en aftale mellem Sy Lee og den internationale Manhunt International Organisation om at han kunne betale for at komme med som den danske repræsentant til Manhunt International 2014.
Normal procedure er at der i hvert land er en National Director, dvs. en rettighedsejer til konkurrencen, som står for udvælgelsen af den enkelte repræsentant. Sy Lee har betalt sig frem til en aftale udenom organisationen og derved blevet udvalgt som den danske repræsentant til Manhunt International 2014. 
National Director - Lisa Lents har haft rettighederne til Manhunt International konkurrencen siden 2010, men samarbejder ikke med organisationen i 2014, og tager afstand fra Sy Lees udvælgelse. 
I de seneste år, har Danmark placeret sig blandt de 15 bedste i verden i diverse mandlige modelkonkurrencer under ledelse af Lisa Lents. 

"Det er selvfølgelig meget beklageligt at Sy Lee har valgt at misbruge Mr. Danmark 2014 titlen og udnævne sig selv som Danmarks smukkeste mand, da deltagelsen i Manhunt International 2014 ikke giver ham den titel. Mr. Danmark 2014 bliver afholdt senere på året, hvor vi kårer den danske repræsentant der skal forsvare de røde og hvide farver til Mr. World. De 2 runners-up skal repræsentere Danmark til Mr. Universe Model og Mr. International. Der er mange måder at vinde en titel på, men at gå om bag ryggen på en organisation der har stået for udvælgelsen i Danmark siden 2010, og betale sig frem til titlen, er ikke den rigtige måde at gøre det på. Jeg vil råde Sy Lee til at stoppe med at misbruge Mr. Danmark 2014 titlen for at undgå bøvl med advokater.", siger National Director Lisa Lents.

http://sylee.dk/2014/01/sy-lee-im-mr-denmark-press-release/

http://www.seoghoer.dk/Nyheder/Kendte%20DK/Sy%20Lee%20Danmarks%20smukkeste.aspx

http://www.fyens.dk/article/2431651:Indland-Fyn--Mobbet-som-barn--Fynsk-model-stiller-op-for-Danmark-i-skoenhedskonkurrence

Der er nu åbent for tilmeldingen til Mr. Danmark 2014.


Mr. Danmark 2010 - Morten Krogh Jeppesen

TILMELDING TIL MR. DANMARK 2014

Krav for deltagelse:

 • Du er mellem 18 – 30 år gammel
 • Du er min 180 cm høj
 • Du er sportstrænet (ikke bodybuilder)
 • Gerne en smule erfaring som model
 • Du skal kunne tale engelsk
 • Du kan være en god ambassadør for dit land
 • Du har en tiltalende personlighed og har mod på at indtage verden

Deltagerne bliver bedømt på følgende til konkurrencen:

 • Evner på catwalken: her bliver der lagt vægt på hvordan man bærer tøjet på catwalken, ens stil,  tilstedeværelse på scenen, samt selvtillid og udstråling.
 • Evner foran kameraet: her bliver man bedømt på hvor fotogen man er. Deltagerne bliver fotograferet af nogle af landets bedste fotografer, og her er det vigtigt at ens personlighed kan skinne igennem på billederne, og man virker afslappet foran et kamera. Man bliver også interviewet løbende, og får testet sine taleevner.
 • Fysik: Deltagerne skal være velproportioneret og sportstrænet. Man skal vise at man fører en sund livsstil og kunne klare fysiske udfordringer. Vi leder ikke efter en bodybuilder type.
 • Personlighed: Vi er på udkig efter en person med en tiltalende personlighed og gode værdier. Man skal have en positiv attitude, være velopdragen, åben og social. Vinderen af konkurrencen skal være en god rollemodel og ambassadør for sit land.

Hvis du gerne vil komme i betragtning, skal du sende os en ansøgning hurtigst muligt: info@missandmisterofdenmark.com

I din ansøgning oplyser du følgende:

 • Lav en beskrivelse af dig selv
 • Skriv om dine interesser og ambitioner
 • Skriv om de ting du brænder for
 • Vedhæft min 5 billeder af dig selv i god kvalitet, gerne portræt og helfigur. Nogle af billederne må gerne være smilende. Professionelle billeder er IKKE et krav.
 • Tænk over hvilke type billeder du sender ind. Førstehåndsindtrykket betyder meget.

Navn:
Alder:
Region: (Sjælland, Fyn, Jylland)
Tlf. nr.:
E-mail:
Fødselsdagsdato:
Højde:
Hårfarve:
Øjenfarve:
Bluse str.:
Bryst: (Mål i cm.)
Talje: (Mål i cm.)
Hofte: (Mål i cm.)
Buks str.:
Sko str.:
Sprog du behersker:

Vi glæder os til at høre fra dig!

Anders Houmann placerede sig i Top 15 til Mr. Universe Model 2010 konkurrencen, som den første danske mand nogensinde?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag