Alexander Bach er Danmarks Mr. Manhunt International 2012

 

Den 25-årige Alexander Bach fra København skal repræsentere Danmark til en af verdens største mandlige skønhedskonkurrencer – Manhunt International 2012. Konkurrencen bliver i år afholdt i Bangkok, Thailand i perioden 1.-11. November 2012.

Alexander studerer Asian Study Programme som har fokus på det asiatiske marked, politik og marketing. Han kan tale flydende kinesisk og har boet i Kina, hvor han bl.a. lavede frivilligt arbejde på en migrant skole, hvor han underviste over 120 børn i Engelsk. Han tog et enkelt semester i Kina og fortsatte studierne på CBS. To år efter, blev han ansat som Good-will ambassadør af udenrigsministeriet på den danske pavillon under verdensudstillingen i Shanghai 2010, hvor han hver dag skulle repræsentere Danmark for tusindvis af kinesiske og  andre udenlandske gæster, bl.a. højtstående politikere og kongelige.

Alexander elsker at rejse og lære nye kulturer at kende. Han har også boet i USA et år, hvor han spillede basketball på eliteplan i teenage årene. Basketball har bl.a. lært ham selvdisciplin, som han vil  gøre brug af under Manhunt International.

Efter at have rejst og oplevet mange anderledes kulturer, har Alexander lært hvordan man skal opføre sig i anderledes omgivelser end dem man er vant til.
Alexander beskriver sig selv som en meget udadvendt person, som er glad og nysgerrig for at opleve nye ting hele tiden.

I sin fritid kan han godt lide at spille trommer og er glad for musik. Han interesserer sig også for psykologi, som han godt kan lide at læse om. Alexander går meget op i sundhed og sin fysik, hvilket også styrker ham mentalt.

”Jeg føler at vi har ramt plet med vores Mr. Denmark kandidat i år. Alexander er meget konkurrencemindet og målrettet, hvilket er super vigtigt under sådan en konkurrence. Det er vigtigt at have fighter-genet i sig, og han er typen der ikke giver op før han når sit mål. Han har også en stor forståelse for fremmede kulture, hvilket er en fordel, når man skal begå sig blandt så mange forskellige nationer under konkurrencen. Det er også et kæmpe plus at han har boet i Kina og har kendskab til asiatisk kultur, og så er det fantastisk at han kan tale kinesisk! Jeg tror at thailænderne vil være vilde med hans skandinaviske look og ydmyg personlighed. Jeg glæder mig meget til at følge ham til konkurrencen!” udtaler National Director, Lisa Lents, der har stået for udvælgelsen af den danske Manhunt International 2012 kandidat.

Vinderen af Manhunt International 2012 får en pengepræmie på 10.000 Dollars, en modelkontrakt, sponsorgaver til 25.000 Dollars, et portfolio til 5.000 Dollars, samt æren som verdens mest attraktive mand. Konkurrencen strækker sig i 9 dage, hvor deltagerne bliver bedømt på udseende, personlighed, udstråling, ambitioner, samt evner på catwalken og foran kameraet. Deltagerne skal igennem diverse delkonkurrencer, såsom "Best National Costume, "Best Body, "Mr. Photogenic", "Best in Formal wear" mfl. Over 50 lande skal kæmpe om den prestigefyldte titel.

Danmark var sidst repræsenteret til Manhunt International 2010 i Taiwan med danske Kristian Greiff Heltenberg, som efter deltagelsen i konkurrencen, fik et tilbud om at arbejde i Los Angeles. Han er nu bosat i LA og arbejder som fuldtids model/skuespiller.

Sidste års vinder, kinesiske John Chen Jian Feng giver sin titel videre til det store finaleshow den 9. november 2012.

Navn: Alexander Kolte Bach

Alder: 25 år (13.01.1987)

Højde: 185 cm

Hårfarve: Brunt

Øjenfarve: Lyse grønne/blå

Bluse str.: L/XL

Bryst cm: 113 cm

Tajle cm:

Hofte cm: 87 cm

Buks str.: 33/32

Sko str.: 44/45

Sprog: Dansk, engelsk, kinesisk.

Kontakt venligst Lisa Lents hvis I ønsker at lave et interview med Alexander Bach og for yderligere oplysninger på mail lisa@missandmisterofdenmark.com eller +1 424 239 8333 (Los Angeles).


Vidste du at Alexander Bach kom i Top 15 til Manhunt International 2012 finalen i Thailand?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag