Dagbog fra VM, d. 7. juni 2010

Dagbog fra VM, d. 7. juni 2010:

Så er jeg vel ankommet i Johannesburg! Jeg har haft en skøn tur hertil, og til trods for tidligere erfaringer, fået sovet en del. Som en af de få elsker jeg flymad, og det var der bestemt nok af. Jeg blev godt modtaget i lufthavnen, af Miss Worlds sikkerhedspersonale, som fragtede mig til et h...otel i ingenmandsland. Her fik jeg frokost, samt en lille lur, hvorefter det var tid til at flytte hotel. Der er flere grunde hertil; først og fremmest skal det ses i lys af sikkerheden. Hernæst ligger det kommende hotel nærmere vores kommende opgaver, samt sidst var hotellet ikke ”godt nok”.

Vi er endnu ikke blevet oplyst vores skema for de uger vi er her, så det er vi begår os særdeles spontant. Grunden hertil er ligeledes sikkerhed; det skal ikke komme ud hvor vi opholder os, og hvad vi laver før det er forekommet.

 

Kærlig hilsen

Trine Lundgaard Nielsen

Miss World - World Cup 2010

Skriv en kommentar

Udover titlen som ”Verdens mest eftertragtede mand”, vandt Mister World 2010 en pengepræmie på 50.000 dollars.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag