Dagbog fra VM, d. 12. juni 2010

Dagbog fra VM, d. 12. juni 2010:

I dag har jeg ligget syg, med høj feber. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft det så skidt. Det er meget frustrerende, at ligge på et hotelværelse, når de andre piger er ude. Heldigvis har vi nogle fantastiske værelse, hvor intet mangler. Men til trods for luksuriøse omgivelser, og e...t netop indtaget roomservice måltid, er jeg her for fodboldens skyld, og det er det jeg vil fokuserer på. Jeg håber at jeg bliver frisk til på mandag!

Kærlig hilsen

Trine Lundgaard Nielsen

Miss World - World Cup 2010


Skriv en kommentar

Nogle af de udfordringer Mister World 2010 deltagerne skulle igennem var, beachvolley og fodboldturnering. De skulle også kayakke, sejle, windsurfe og snorkle.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag