Mr. Universe Model 2011 finaleshowet


Jeg var ret skuffet efter finaleshowet, da jeg ikke var kommet i top 15.  Senere på aftenen skrev Lisa at jeg var blevet nr. 17 og at hun var stolt. Nr. 17 ud af 42 deltagere er også et godt resultat, men stadig ikke helt tilfredsstillende, da det var et mål at komme i top 15. Vinderen var Venezuela og den havde jeg, ligesom mange andre, ikke set komme.  Han var dog i min top 5. Mine favoritter var Luxembourg og Mexico og sidstnævnte som største favorit. Mexico blev eksponeret rigtig meget i medierne og meget populær blandt kvinderne. At han kun blev nr. 6 var derfor en stor overraskelse for mig. Jeg vil ligeledes knytte en kommentar til top 15, hvor stort set alle verdensdele var repræsenteret. Stort tillykke til Bojan fra Slovenien der sluttede som nr. 5. Samtidig et rigtig stort tillykke til min gode ven Mohammed fra Irak, der sluttede på en flot 11. plads. At Peru til gengæld blev nr. 14 er mig ubegribeligt uden at jeg skal gøre mig til dommer.

Det har været en fantastisk oplevelse at have været med i konkurrencen og komme til Den Dominikanske Republik og kun givet mig mere mod på at udforske modelbranchen. Det en tur der uden tvivl har været med til at udvikle mine færdigheder inden for modelfaget, men også som person. Nogle kan måske få det indblik af billeder fra Facebook, etc. at det har været en badeferie, men det kan jeg blankt afvise. Det har været en kanon, men også til tider hård tur med lidt søvn.  Mentalt har det også været en udfordring at presse sig selv, være determineret og beslutsom f.eks. i forhold til kost, træning men også hele konkurrenceaspektet, da man udelukkende bliver målt og vejet på ens udseende og krop i 14 dage. Det kan til tider blive en smule trættende i længden og har også været en udfordring for mange deltagere, da det er en stor omvæltning.

Sluttelig vil jeg gerne takke en masse folk og sponsore.

Stort tak til Lisa Lents for muligheden og et godt samarbejde.

Tak til Bertoni, Hummel, Papfar og Mr. Monopol. Tak til Monica Vestergaard og Goldwell, Christian Lønstrup og Woody ure, Martina Bagger for nogle super lækre smykker fra LA CHANCE og pengesponsorat og Bettina Møller fra Klinik Slank Og Sund for at hjælpe med diverse praktiske ting til turen og støtte og opbakning. Tak til Etoilé Models.

Tak til jer der har fulgt mig og bakket mig op.

Morten Krogh Jeppesen

Mr. Universe Model 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at danske Aino Korwa blev nr. 2 til Miss Universe 1963?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag