Mr. Universe Model den 3. Maj 2011

 

Ved formiddagstid tog vi ind til Santo Domingos historiske hjerte Zona Colonial, hvor der skulle være pressekonference senere på dagen.  Forinden havde vi fået en rundtur i den gamle smukke by, som jeg kunne forstå, har været hjemsted for den vestlige halvkugles ældste kolonitidsbygninger, bl.a. Katedralen og Parque Colón (ikke sikker det er stavet korrekt), en stor åben plads opkaldt efter Columbus. Utrolig smukt område med brosten og skyggefulde pladser, restauranter og butikker. Købte et nyt bælte idet mit eget selvfølgelig gik i stykker i går…

Pressekonferencen gik godt. Hvert navn og land blev råbt op, hvorefter vi skulle gå op på scenen og lave et pose eller hvad man nu havde lyst til… Og ja egentlig bare gå ned igen. Derefter fik vi taget billeder og filmet af pressen og tog bagefter til afterparty ved et nærliggende disko.

Dagen i dag har været ubeskrivelig lang. Den startede 6.45 med lidt morgentræning med Mohammed og var først hjemme omkring 1.30-2.00 igen. Skal nok vænne sig til ikke at få de sædvanlige 7-8 timer. Vil gøre mit bedste for at holde jer underrettet om forløbet hernede. Nos vemos:)

Er i øvrigt rigtig tilfreds med maden på hotellet, det er super lækkert.

Morten Krogh Jeppesen

Mr. Denmark Universe Model 2011


 

 

Er i øvrigt rigtig tilfreds med maden på hotellet, det er super lækkert.

Skriv en kommentar

Vidste du at det er 2.gang nogensinde at en dansk deltager skal repræsentere Danmark til Mister World?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag