Miss Tourism Queen Int. 2011 Day 1

 

Dagen startede ufatteligt stresset, jeg havde som altid svært ved at komme ud af sengen og da jeg prioriterede en sidste aften i Tivoli med min kæreste, havde jeg heller ikke fået pakket.  Godt stresset får jeg dog streget det ene punkt efter det andet på listen, bikini, tandbørste, hårlak osv. Resten af punkterne blev en to-do liste til min kæreste.

Pludselig bliver klokken 9 og min far kommer for at køre mig i lufthavnen, jeg hopper op ovenpå kufferten og forsøger at lukke den, men lynlåsen springer op. Check-in åbner om en time og min kuffert er ødelagt, dårlig dårlig karma! Jeg finder en rulle sejlgarn frem, og min far går i krig med diverse spejderknob, men lige meget holder det. Løsningen blev gaffa!

Kufferterne ryger bag i poloen, og kl. 9:30 er vi på vej mod København. Jeg har dog liiiiige et lille ærinde før lufthavnen som jeg bare SKAL nå… Da min kæreste og jeg er ved at bygge vores lejlighed om, er alle vores ting opbevaret hos Shurgaard, dette inkluderer alle mine stiletter, på nær de sølle 4 par stiletter jeg fik lov at tage med.. Missionen er at jeg skal finde de sko jeg skal have på til min smukke finalekjole, de super flotte Jimmy Choo sko jeg fik af min veninde sidste jul, og som jeg har gemt til en speciel lejlighed. Heldigvis er jeg ordensmenneske, så indenfor 5 min, er de fisket op af en af de 70 flyttekasser der fylder de godt 9m3.

Af sti afsted til lufthavnen. Der er heldigvis ingen kø til check in, så jeg når ikke at bekymre mig så meget om overvægt. Dagen før foretog jeg ellers 15 opkald og sendte adskillige mails. For at være helt sikker på om kufferten ikke var for stor, samt hvor meget den måtte rumme, om det bedre kunne betale sig at have 2 kufferter, frem for at betale overvægt. Dog uden afklaring. Med kjolerne alene, kom vægten op på 14kg. Med alt tilbehøret ramte jeg dog 27,5 kg. Jeg nåede lige at regne ud hvor mange hundrede Euro det ville koste mig, men i stedet sætter den flinke dame ved skranken blot et orange ”Heavy” skilt på tasken, smiler sødt og siger ”god rejse!”. Jeg skynder mig at snuppe min taske, inden hun ombestemmer sig.

Jeg har taget en lille pose med til Pappa, med julegaver, som han får inden jeg smutter. Han får lidt røde øjne da han krammer mig og siger jeg skal passe på mig selv. Jeg kysser ham på kinden og lover at jeg passer lige så godt på, som jeg altid gør.

Belinda S. Jensen

Miss Tourism Queen International Denmark 2011

Skriv en kommentar

Sabine Malmerg er blevet udvalgt af Miss & Mister of Denmark Organisationen til at repræsentere Sverige til Miss Bikini International 2011 i Kina.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag