Alesha Dixon

Så er jeg her allerede igen:)

Der er lidt at fortælle, da alt er gået rigtigt godt for mig idag! Så nu er jeg meget stolt og samtidig spændt på det store finaleshow.

Dagen startede som altid tidligt, da jeg havde mit interview med de 9 dommeren kl. 8.30. Var lidt nervøs for det må jeg indrømme, men da jeg kom ud derfra smilede jeg som aldrig før da det gik rigtigt godt. Fik sagt alle de ting jeg gerne ville og de smilede og grinte de rigtige steder:)

I dag havde vi prøver til det store finaleshow, hvor det skal holdes. Som jeg skrev i går bliver det helt vildt. Men nu er der sket noget endnu mere i dag, som gør det til min livs udfordring eller hvad man skal sige. Det kommer vi tilbage til ;)

Scenen er kæmpe stor og det er salen også og alt er bare perfekt og flot lavet. Da vi ankom idag var der allerede prøver på musikken. Så vi kom ind til Poul Pots opera sang. Det bliver såååååå vildt. Dog var det "bare" lyden og ikke ham da han først kommer imorgen:)

Alesha Dixon kom idag og havde prøver med os, da vi skal danse til hendes hit "The Boy does nothing". Vi er 3 grupper. Vi er 19 i den 1. gruppe, som er de bedste dansere, der skal danse hele nummeret. Den gruppe er jeg i! Altså helt i front på scenen under hele nummeret. Det sidste minut af nummeret, skal alle 74 vi er, "bare" freestyle på stedet. Da vi gjorde det i dag kiggede Alesha og hendes dansere på os og valgte 2 ud som kommer helt frem på scenen med hende og skal slutte nummeret af der. Hhhhmmmmm guess what, jeg er den ene:) Hhhmmmmmm så nu skal jeg ikke bare står foran 1 milliard tv seere sammen med 74 andre. Nej nej da, jeg gør det da sammen med Mr. Wales, hvor kamerane kommer til at filme kun os i ca. 30 sek.

Nåh, det var bare en mindre detalje ;)

Vil sove nu.

Kevin

Skriv en kommentar

Nogle af de udfordringer Mister World 2010 deltagerne skulle igennem var, beachvolley og fodboldturnering. De skulle også kayakke, sejle, windsurfe og snorkle.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag