Så er vi ankommet til Muju Resort

Hej igen!

I går fik vi besked på at pakke vores ting, da vi skulle en tur i op i bjergene. Inden jeg fortæller jer om det, vil jeg lige fortælle jer lidt om hvordan det gik hos de sydkoreanske marins:)

Tidligt om morgen blev 5 fra hver team kørt i bussen til en båd, der så skulle fragte os ud til en trænings ø for de sydkoreanske marins.

Da vi kom derud blev vi mødt af en meget "hård" koreaner som kun talte koreansk (heldigvis havde vi en tolk:) og blev behandlet som nye rekrutter. Vi lagde lige ud med at få at vide at vores hud var vandafvisende, og da det regnede gjorde vi selvfølgelig alt kun i t-shirt og bukser. Kan lige oplyse at det var 6 grader! Vi blev så sat igang med at lave armbøjninger og knæbøjninger i de første 10 min uden pauser. Alles ben og arme var ved at falde af da vi blev bedt om at løbe ned til stranden. Da vi kom derned fortsatte helvedet i 1 1/2 time med forskellige øvelser bla. løb med en båd der vejer 100 kg. på hoved fire mand. Alt forgik i sand hvilket gjorde det endnu hårdere!

Alle sov den time det tog at køre hjem:)

Vi er nu ankommet efter 5 timers bustur til Muju Resort, som er et stort skisportsted i bjergene. Her skal vi være i 3 dage.

Vi er checket ind på et rigtigt lækkert hotel her, hvor alt er i top. Her til aften har vi været til en velkomstmiddag på hotellet og nu er de personer som er med i Tallentshowet til prøver, imens vi andre har "fri". Jeg har ikke valgt at stille op til talentkonkurrencen.

Imorgen tidligt kører vi helt op i bjergene, hvor vi skal lave en masse fysiske konkurrencer. Men hvordan det går og hvad det er må I vente med ;)

Ok, kan fortælle så meget at de fire teams skal spille paintball imod hinanden, så der skal nok blive gået til den! Kryds alt hvad I har for det BLÅ Hold:)

Take care

Kevin

Skriv en kommentar

Udover titlen som ”Verdens mest eftertragtede mand”, vandt Mister World 2010 en pengepræmie på 50.000 dollars.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag