Marie ThorupMarie Thorup
Deltager i Miss Danmark 2016
Placering/Titel: Top 30 Finalist

BOOTCAMPS:
Under mit Miss Danmark forløb i 2016 lærte vi alt nødvendigt omkring hvordan man optræder og viser sig selv fra sin bedst mulige side, vi lærte poseringer, koegrafi, medietræning, tale foran publikum, kropssprog og at være på!!! Vi lærte det hele!
Til Bootcampt, synes jeg faktisk godt, at finalisterne kan tåle, at blive presset endnu længere ud over deres grænser end de gjorde. Måske bare med en enkelt øvelse. Alle rykkede helt klart nogle grænser under forløbet, og det hele er grænseoverskridende i starten, når man ikke kender de andre så godt endnu. Men en meget grænseoverskridende øvelse til at starte med, måske den engelske tale, som vi øvede lidt senere i forløbet, eller noget andet lignende. Det tror jeg ville være smart at rykke lidt frem, så nogle af de aller mest generte piger, får brudt den grænse lige fra starten.

Det der gjorde størst indtryk på mig, var helt klart at få et indblik i skønhedskonkurrence verdenen. Når man ser på det hele udefra, og ser alle de perfekte billeder af alle modellerne, alle de videoer som pigerne bruger så lang tid på, og hvor vildt hele finaleshowet ser ud, opfatter man det på en helt anden måde, end hvis man ser indefra. Det kræver SÅ meget forberedelse, og det er så vildt, hvor mange faser man skal igennem, for at blive helt klar. Når man ser på udviklingen fra den første træningsdag til finaleshowet, har alle gennemgået en stor personlig udvikling, og er blevet en del af et helt særligt fælleskab. Der er også rigtig meget arbejde med videoerne, og især med velgørenhedsprojektet. Det er helt fantastisk, at få muligheden for at kunne udføre sådan et projekt igennem konkurrencen. Der er så mange ting, som har overrasket mig positivt ved skønhedsverdenen, som man slet ikke tænker over, når man bare følger med på sidelinjen. Jeg synes helt klart, at bootcamp træningen har været brugbar! Jeg synes endda godt, at der kunne have været endnu en bootcamp. Før bootcamps var jeg elendig til at gå i stiletter, og jeg anede ikke hvordan man gik en pæn catwalk, eller hvordan man poserede. Alt dette tørtrænede vi, så vi alle kunne gøre det perfekt til sidst. Derudover var det også ekstrem brugbart, at vi holdte taler for hinanden. For nogen var dette mere grænseoverskridende end for andre, men det var helt klart en fantastisk god træning, frem mod Miss Danmark finalen og eller udenlandske konkurrencer. Jeg har udviklet mig personligt ved, at jeg er blevet en mere udadvendt person. Jeg har overskredet nogle grænser i forbindelse med forberedelserne til finaleshowet, som har gjort, at jeg slet ikke er så genert, som jeg tidligere har været. Det er i starten meget grænseoverskridende at gå catwalk i bikini foran 30 fremmede kvinder, og at stå og fortælle om dig selv og dine fremtidsplaner på engelsk, men når man så når til en fase, hvor det føles helt naturligt, så ved man, at man har rykket sig! 

VELGØRENHEDSPROJEKT
Jeg synes at det er for fedt med sit eget velgørenhedsprojekt! Det er seriøst så spændende at sætte sig ind i sådan et stort projekt, og virkelig føle, at man gør noget godt for andre. Mega godt, at man selv kan sætte fokus og belyse lige dét projekt, man har lyst til at grave dybere ned i. Det gør det også meget mere personligt, og det viser, at alle deltagerne, har hjertet med i det de laver. Jeg elskede velgørenhedsprojektet, og selvom det var udfordrende, var det samtidig en fornøjelse selv at skulle planlægge og arbejde med det! Fordi man virkelig føler, at nogen sætter pris på, og får noget positivt ud af det man gør for dem.

ANBEFALING AF MISS DANMARK KONKURRENCEN
Jeg vil helt klart anbefale Miss Danmark konkurrencen! Jeg har også anbefalet nogle af mine veninder til det. Jeg synes helt klart, at man skal melde sig til konkurrencen, hvis man har en lille prinsessedrøm, eller ønsker at få et indblik i model og skønhedsverden. Det vil man få, blot ved at dukke op til en casting. Det er en god konkurrence og organisation, hvor ingen vil se ned på dig, men blot prøver at finde de bedste sider i dig selv! Det er virkelig en konkurrence der medfører selvudvikling, rigtig gode venskaber og nogle unikke oplevelser, du ALDRIG vil glemme.

Det jeg har fået mest ud af at deltage er den selvudvikling jeg har fået og et fantastisk indblik i skønheds-verdenen. Jeg er blevet rustet rigtig godt på til model-jobs og lignende fremover. Efter konkurrencen, har jeg haft mange model-jobs, hvor jeg har kunnet bruge ALT det jeg har lært igennem mit Miss Danmark forløb. Jeg er SÅ tilfreds. Holdet er virkelig nogle gode menensker, og gode forbilleder for en finaledeltager. Så det kunne ikke være bedre!

Udover titlen som ”Verdens mest eftertragtede mand”, vandt Mister World 2010 en pengepræmie på 50.000 dollars.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag