Miss Tourism 2012 - 14.12.12


Jeg vågnede idag med fornyet energi, klar til at øve showet. Det bliver kæmpe stort! Vi har øvet hele dagen og det gik rigtig godt. Jeg har nogle gode placeringer på scenen, jeg skal bl.a. stå på en båd, og på en trappe. Dk er nummer 12 ud af 60, så jeg er hele tiden blandt de første på scenen. Det er rigtig godt.:-) 
Jeg er ikke syg længere nu, så jeg er max klar på finaletiden som er igang. Jeg håber i har det rigtig godt derhjemme. Jeg glæder mig til at se jer allesammen og holde jul og nytår mm.:-) Mange knus fra mig! ♥

Sofie Gosmand Jensen
Miss Tourism World 2012, Thailand

Skriv en kommentar

Vidste du at den første Mr.World konkurrence blev vundet af belgieren Tom Nuyens i 1996?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag