Juliane Elizabeth Mathiasen

Juliane Elizabeth Mathiasen
Deltager i Miss Universe Denmark 2019
Placering/Titel: Top 15

Da jeg først meldte mig til Miss Danmark, var det ikke med store forventninger til hvordan det ville påvirke mig som menneske, men der må man sige jeg tog fejl.

Jeg har altid været ret genert af natur og haft svært ved at skubbe mine grænser. Det kunne jeg bestemt mærke på mig selv til catingen, inden jeg kom ind rystede jeg og tænkte nok alt for meget på hvad jeg skulle sige. Da jeg så kommer ind foran alle mentorerne fra Miss Danmark holdet var de så søde alle sammen, de fik mig til at glemme alt om det jeg havde planlagt at sige og tale direkte fra hjertet. Jeg følte mig velkommen og jeg blev meget mere rolig i min kop ved, at de var så imødekommende.

Da jeg kom ud fra castingen igen blev jeg overvældet af en kæmpe sejers følelse, og der startede hele min udvikling som menneske.

Jeg var så heldig at blive udvalgt til at blive en af finalisterne til Miss Universe Danmark 2019. Og allerede ved første møde med alle pigerne kunne man virkelig mærke at man var velkommen. Som person var det rigtig overvældende at komme ind til Bootcamps, men når man er sammen med så mange fantastiske kvinder der står i samme sted, og er omringet af 100% støtte fra mentor teamet så blev jeg meget mere rolig og tilpas, end hvad jeg havde regnet med. Man hører mange ting i medierne omkring skønhedskonkurrencer, og også under vores konkurrence. Lisa Lents holdte os altid opdateret og gav os endda muligheden for at springe fra midt i konkurrencen hvis vi blev påvirket af de ting der blev skrevet i medierne. Jeg valgte selvfølgelig ikke at springe fra da muligheder som disse ikke kommer så let, og det valg har jeg aldrig nogensinde fortrudt et sekund.

Under bootcamp forløbet var jeg så uheldig at blive ramt af Kyssesyge. Som mange nok ved bliver man taget hårdt på sit energi niveau, det kunne jeg mærke til vores træning som begyndte at blive rigtig hårde for mig, Lisa Lents hun var der for mig fra start til slut. Jeg fik den største opbakning nogensinde og hun er helt klart grunden til at jeg kunne gennemføre det. Jeg blev behandlet så godt under shoots og hun var altid klar til at skrive til mig hvordan jeg havde det i løbet af dagen. Jeg følte mig tryg og hørt under hele forløbet.

Jeg nåede heldigvis at komme helt på toppen op til finalen. Finale dagen er nok en af de dage som man husker for livet. Det var noget vi alle havde glædet os til og have kæmpet utroligt hårdt for. Det er lige der det egentlig går op for en af alle de timers træning alle de sjove shoots, oplevelser med pigerne, foredrag og interviews, går op i en højere enhed.

Vi blev rigtig nusset om, fik lagt makeup, hygget os backstage, lavet generel prøve, fik taget finale billeder på den røde løber og hygget sammen inden hele showet løb af stablen.  Showet gik ud over alt forventning. Et moment jeg aldrig glemmer eller vil være foruden.

I hele den her oplevelse fra start til slut, der har jeg rykket mig mere end jeg nogensinde havde kunne forstille mig, Jeg har fået veninder for livet, har skubbet så mange grænser, har udviklet min selvtillid så meget siden jeg trådte ind til castingen og er blevet en hel ny kvinde.

Jeg vil opfordre alle kvinder der ude, som går med den prinsesse drøm i maven til at gøre det samme.  Store som små, der er plads til alle former for skønhed i den her konkurrence, alle personligheder og meninger. Og hvis jeg kunne gøre det hele om igen, havde jeg gjort det uden at blinke.

Kærligst, Juliane Elizabeth Mathiasen


Vidste du at danske Nicklas Pedersen vandt Mr. World 2016 som den første dansker nogensinde?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag