Josefine Mikkonen Sørensen

Josefine Mikkonen Sørensen 
Deltager i Miss Danmark 2017
Placering/Titel: Top 15 Miss Danmark 2017 Finalist, Miss Global Beauty Queen Denmark 2017 repræsentant i Korea.

CASTING:
Min overordnede oplevelse af hele castingforløbet er, at jeg synes det var rigtig professionelt, og jeg synes der var styr på tingene. Jeg var især meget nervøs til castingen, da jeg aldrig havde prøvet det før, så for mit vedkommende var jeg rigtig glad for at man blev mødt af en sød pige som snakkede lidt med en omkring hvordan det ville komme til, at forgå når man kom ind til dommerne. Det betød meget også fordi man så ikke skulle koncentrere sig så meget om at finde rundt og finde ud af hvor man skulle være fordi hun fulgte en hele vejen op i det lokale, hvor castingen fandt sted. Inde til selve castingen var jeg meget nervøs og jeg havde ikke regnet med at der var så mange i lokalet som der var, men alle dommeren var så søde og de var rigtig godt til at få mig til at føle mig rigtig godt tilpas i hele situationen.

BOOTCAMPS:

Jeg synes at Bootcampsne fungerede rigtig godt, det var super sjovt men på samme tid meget seriøst, hvilket jeg rigtig godt kunne lide. Derudover synes jeg at vi til vores trænings weekender lavede nogle rigtig gode øvelser som både var sjove, underholdende og meget grænseoverskridende, hvilket jeg fik rigtig meget ud af, da jeg fik rykket mine grænser rigtig meget i forhold til mit selvværd, selvtillid og hvad jeg selv troede at jeg kunne. Jeg synes også at vores trænings weekender var rigtig gode i forhold til det sociale, vi lavede rigtig mange fælles aktiviteter, og vi fik alle sammen overskredet vores grænser sammen, hvilket gjorde, at vi lærte hinanden at kende på en anden måde end man måske ellers ville have gjort i og med vi så hinandens styrker og svagheder.
Derudover synes jeg at det fungerede rigtig godt, at vi hver weekend skulle bo med forskellige i og med, at det gav os muligheden for at lære alle at kende også nogle af dem man måske ikke havde fået snakket så meget sammen, hvilket jeg synes har gjort, at jeg følte jeg havde det godt med alle pigerne. Jeg følte mig generelt rigtig godt rustet til finalen, da vi havde været på trænings weekender, hor vi lærte en masse og blev sat godt ind i hvordan hele finaledagen ville forløbe sig og hvad vi skulle gøre. Jeg følte mig i hvert fald godt  klædt på til finaledagen.

ANBEFALING AF MISS DANMARK KONKURRENCEN:
Jeg vil helt sikkert anbefale andre at melde sig til Miss Danmark, fordi det er en kæmpe stor oplevelse og fordi man virkelig lærer meget om sig selv, og man får overskredet en masse grænser som er med til at gøre en meget stærkere. Jeg har fået rigtig meget ud af det i forhold til min selvtillid, jeg har aldrig været en pige med en særlig stor selvtillid eller et stort selvværd. Min deltagelse i Miss Danmark gav mig rigtig meget personligt og gjorde i en grad, at jeg i dag tror mere på mig selv og tør, at kaste mig ud i andre spændende projekter som jeg ikke har haft mod på før fordi jeg har været bange for ikke at være god nok eller pæn nok til at kunne det. Jeg er fuldt ud tilfreds med den måde jeg er blevet behandlet på igennem hele Miss Danmark forløbet. Jeg synes det var fair og jeg synes på ingen måde at der er blevet talt grimt eller noget lignede til os på noget tidspunkt, jeg synes derimod at der er blevet talt med respekt og forståelse for alle, og jeg har derfor på ingen måde nogen grund til at føle mig uretfærdig behandlet. Jeg har ikke på noget tidspunkt været i tvivl om, at hvis der var noget, kunne jeg altid snakke med Lisa Lents eller en af vores Mentors.

Efter min deltagelse i Miss Danmark, var jeg 3 uger i Korea til en konkurrence der hedder "Miss Global Beauty Queen 2017". Det bedste ved at deltage i konkurrencen var jeg mødte så mange piger fra 40 forskellige lande. Det gjorde et stort indtryk på mig at møde alle de forskellige kulture og måde pigerne levede på i deres hjemland. Derudover var det en kæmpe oplevelse med alle de ting vi oplevede i Korea, og ikke mindst alle de opgaver og fotoshoots vi var ude på. Det var en kæmpe stor oplevelse og der er ingen tvivl om at det var hårdt da man stod i det, men lige så snart jeg var hjemme igen savnede jeg det så meget, og ville ønske jeg kunne få samme oplevelse igen. Derudover lærte jeg så meget om mig selv i og med at det var første gang jeg rejste selv og så SÅÅ langt væk og være den eneste fra Danmark som skulle afsted til denne konkurrence. Alt sammen takket være Miss Danmark.

Vidste du at danske Gitte Hanspal vandt Miss Scandinavia 2005?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag