Pernille Sørensen


Miss World Danmark 2014 Finalist 24
Navn: Pernille Sørensen
Alder: 23 år
By/Region: Aalborg/Jylland
Højde: 175 cm
Beskæftigelse: Uddannet sygeplejerske. Læser nu en kandidat i Folkesundhedsvidenskab på Aalborg Universitet (cand.scient.san publ)Jeg hedder Pernille Sørensen, jeg er 23 år og kommer fra Aalborg, hvor jeg bor i en lille hyggelig lejlighed. Jeg er 175 cm høj. Min nærmeste familie består af mine skønne forældre og min lillesøster på 20 år, Kristina, som jeg har et meget tæt forhold med.

Til hverdag er jeg studerende på Aalborg Universitet, hvor jeg læser en kandidat i Folkesundhedsvidenskab, som en overbygning på min sygeplejerskeuddannelse.

I min fritid bruger jeg en del timer i fitnesscentret. Jeg interesserer mig meget for sundhed, hvilket også afspejler sig af mit fag, og jeg synes det er spændende hvor mange aspekter, der er i spil, når der tales om sundhed og velvære.
Når tiden tillader det, kan jeg godt lide at udfolde mig kreativt – enten i form af at tegne/male eller i form af klipning/redigering af film/billeder. Endvidere interesserer jeg mig også for skønhed og skønhedsprodukter og hygger mig med at lægge flot makeup og læse om skønhed.
At rejse er også en af mine store passioner. Jeg synes at det er inspirerende at opleve nye steder og er meget ”open minded” i forhold til mennesker og forskellige kulturer.

Det største jeg har oplevet indtil nu, har været den rejse min søster og jeg tog på i foråret 2014. Vi rejste rundt i Malaysia og Thailand på egen hånd og fik prøvet en masse personlige grænser af – fx tog jeg dykkercertifikat, på trods af, at jeg har haft vandskræk det meste af min barndom.

Jeg er en rigtig filmnørd og jeg har stor interesse i alt hvad der foregår både foran og bagved kameraet/computeren. Jeg er typen, der ikke kan lade være med at se ”behind the scenes”, hvis jeg har set en god film. Jeg har rigtig mange yndlingsfilm i alle genre, men hvis jeg skal nævne en film, som jeg har set op til flere gange, må det være Avatar – storslået og flot film om fred, kærlighed og et fantastisk budskab om, at vi skal passe på naturen og den verden der omgiver os. Derudover gør den altid seje powerwoman Zoë Saldaña det helt fantastisk i hovedrollen!

Jeg er en Foodlover med stort F! Jeg elsker det meste, men har især et svagt punkt for det italienske køkken.

Det mest fantastiske sted jeg har besøgt må være den thailandske ø Koh Lipe. Naturen, stranden og havvandet var helt fantastisk og samtidigt var der meget få turister på øen, hvilket gav et kig ind i den eksotiske thailandske kultur. Der var også nogle meget smukke dykkersteder rundt om øen. Jeg skal helt sikkert tilbage til Koh Lipe igen!

Jeg er både til strand, kultur, aktiv ferie og storby – så jeg har rigtig mange rejsedestinationer jeg ønsker at besøge, og jeg ville elske at pakke rygsækken igen med det samme, for at se mere af verden.

Jeg har mange forbilleder, og er inspireret af mange. Jeg er fascineret af, hvordan mange dygtige sygeplejersker gør en forskel hver eneste dag, på trods af de få midler og den sparsomme tid de har med hver patient. Mere familiært var min kære faster et stort forbillede for mig. Hun måtte desværre alt for tidligt herfra pga. cancer, men havde den varmeste og mest altruistiske personlighed. Sådanne mennesker inspirerer mig meget, og jeg gør meget ud af at efterleve disse egenskaber.

Hvor kliché det end lyder, så er det for mig utroligt vigtigt, at den ydre skønhed bakkes op af en indre skønhed. Indre skønhed er for mig en varm og charmerende personlighed, fyldt med selvironi, passion for livet, optimisme/positivitet, samt ønsket om at være god ved sine medmennesker. Alle der tager sig tid til at være venlige og hjælpe andre mennesker, er i mine øjne smukke! Og så er der ikke noget mere skønt end et oprigtigt og blændende smil J

Den del af ansigtet/kroppen jeg er mest glad for ved mig selv er mit smil og mine lange ben.

Hvis jeg kunne spise middag med én kendt person i hele verden, skulle det være Beyonce, fordi hun for mig er den ultimative definition af girlpower og selvstændig styrke. Ud over at være en fantastisk musiker og sanger, så inspirerer hun mig ved at være så down-to-earth på trods af sin ekstreme berømmelse. Hun gør også et fantastisk stykke arbejde indenfor velgørenhed og jeg synes hun er et godt forbillede for mange unge piger.

Noget sjovt man skal vide om mig er, at mine venner synes, at jeg er den største freak, fordi jeg stadig er vild med Harry Potter universet ;-) En anden sjov ting er, at når jeg powerwalker på løbebånd, så forestiller jeg mig, at jeg går den vildeste catwalk! ;-)

Jeg er nok lidt miljøskadet i forbindelse med min uddannelse, så det jeg frygter allermest er, at jeg selv eller mine nærmeste rammes af sygdom.

Det skøreste jeg har gjort, var at tage på en MEGET spontan rejse til Portugal med min kæreste, hvor vi intet havde bestilt hjemmefra, men blot medbragt et sølle spidstelt, som for det første var alt for småt til min to meter høje kæreste, og for det andet måtte holdes sammen af gaffatape. Efter at have rejst teltet for fjerde gang den samme uge, fordi det blev ved med at falde sammen, blev vi enige om, at vi havde bestået parforholdstesten bedre end ved at samle IKEA-møbler.

Når man som sygeplejerske har arbejdet med så mange meget syge mennesker og set hvordan sygdom kan ødelægge en familie, så giver det mig et naturligt drive til at ville arbejde mere sygdomsforebyggende og sundhedsfremmende, så man forhåbentligt kan være med til at nedbringe antallet af personer som i første omgang bliver syge. Jeg håber derfor, at jeg i fremtiden kan være med til at gøre en forskel med min kandidatuddannelse i Folkesundhedsvidenskab.
Mere familiært drømmer jeg i fremtiden om stort bryllup, hus og have og at få nogle dejlige børn med min fantastiske kæreste – men vi har slet ikke travlt, da vi begge har andre prioriteter på nuværende tidspunkt.

Jeg er en rollemodel for andre, fordi jeg passer godt på mig selv helbredsmæssigt. Jeg går op i at spise sundt, dyrke motion og opnå psykisk velvære. Jeg går meget op i ikke at blive fanatisk, hvad angår sund kost og motion, og er meget bevist om, hvilke signaler man udsender til andre.
Jeg kan også være en rollemodel, da jeg er en pige, som altid søger nye måder at udfordre mig selv på, da jeg mener, at det er vigtigt at man hele tiden udvikler sig som menneske. Jeg er egentligt lidt en tryghedsnarkoman, men jeg bliver altid positivt overrasket over mit mod, når jeg tager en udfordring op. Jeg synes fx jeg har udfordret mig selv ved at starte på en ny og krævende uddannelse, at rejse rundt i verden på egen hånd, samt at deltage i denne fantastiske konkurrence, som stolt Miss World Danmark finalist. Man skal huske at gribe de chancer man får, ellers vil man se tilbage på livet med ærgrelser.
Endelig mener jeg også, at jeg kan være en rollemodel for andre, da jeg altid er tro mod mig selv og har hjertet med i alt hvad jeg foretager mig, og jeg tror, at jeg en pige, som mange andre piger kan relatere til og se lidt af sig selv i.

At repræsentere Danmark til Miss World 2014 i London ville betyde alverden for mig! Jeg har altid været draget af skønhedskonkurrencer, og det vil være en kæmpe ære for mig, at kunne repræsentere Danmark i en så prestigefyldt konkurrence, hvor det ikke kun er det ydre, der er i fokus, men i høj grad også personligheden og intelligensen. Jeg er meget fascineret af Miss World konkurrencen, og jeg ville elske at udfordre mig selv og udvide min horisont i mødet med de andre landes repræsentanter.
Jeg er en pige med sunde værdier, en empatisk tilgang til andre mennesker, nordjysk ydmyghed og masser ambitioner, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at sætte Danmark på verdenskortet i konkurrencen og vende hjem med en overdådig krone på hovedet.Photo: Christina Anaya

Camera & Editing: Jan Winther
Producer: Lisa Lents/National Director
Make-up: Donna Marie
Hair: Natascha Heilmann Würtz
Styling: Lisa Lents/National Director
Dress: www.tp-kjoler.dk
Jewellery: www.frk-lisberg.com
Bikini: www.change.com
www.missandmisterofdenmark.com

Vidste du at den regerende Miss Universe 2018 er Catriona Gray fra Filippinerne?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag