Morten Krogh Jeppesen - Mr. Denmark Universe Model 2011


BT's læsere var ikke i tvivl om at det skulle være Morten Krogh Jeppesen der skal ned og repræsentere de danske farver til den prestigefyldte internationale modelkonkurrence, Mr. Universe Model 2011 i Den Dominikanske Republik, og det var dommerne heller ikke. Dommerpanelet bestående af direktøren for Mr. Universe Model 2011 konkurrencen, Lisa Lents, sidste års kandidat Anders Houmann, samt 4 andre tidligere Miss & Mister kandidater var enige om valget.

”Morten Krogh Jeppesen er blevet udvalgt til at repræsentere Danmark til Mr. Universe Model 2011 konkurrencen, fordi han har et godt internationalt look, tiltalende personlighed og konkurrencementalitet. Morten er kun i begyndelsen af sin modelkarriere, men er meget stærk på billeder allerede og har en god personlig udstråling, som vil være en fordel for ham i konkurrencen. Jeg tror på at Morten kan nå langt i Mr. Universe Model 2011 konkurrencen og kan forhåbentligt leve op til sidste års flotte Top 15 placering. Der ligger et pres på Mortens skuldre, da Anders Houmann sidste år placerede sig i Top 15 som den første danske mand nogensinde, og jeg ved at organisationen i den Dominikanske Republik forventer en deltager af samme kaliber, men det tror jeg godt han kan klare! Morten virker meget motiveret og jeg glæder mig meget til at følge ham i konkurrencen. Jeg håber at deltagelsen i Mr. Universe Model 2011 konkurrencen kommer til at åbne en masse døre for ham både i Danmark og internationalt”, siger direktøren for Mr. Universe Model konkurrencen, Lisa Lents.

Morten Krogh Jeppesen på 25 år, er født og opvokset i Hvidovre i gode, trygge rammer.Familien har altid betyder meget for ham og han nyder stadig godt af mine forældres støtte og engagement.    Han beskriver sig selv som en spontan, kreativ og humoristisk fyr, der elsker nye udfordringer og oplevelser. Morten er ekstremt målrettet og fordyber sig altid 100% i det han laver. Sport har altid fyldt enormt meget i hans hverdag, både som bror til en professionel håndboldspiller (Lars Krogh Jeppesen), og som flittig fodboldspiller fra barnsben. Det er vigtigt for ham at holde sig i god form, hvorfor han ofte besøger sit lokale fitnesscenter og også skal løbe et halvmaraton her til sommer. Morten er netop nu i gang med at afslutte den 4-årige læreruddannelse med linjefag i idræt og natur/teknik. Herefter håber han på et job som folkeskolelærer, hvor han kan være med til at udvikle kreative og selvtænkende elever. I fritiden beskæftiger Morten sig meget med sang og musik, og arbejder i øjeblikket i studiet i forbindelse med et nyt musikprojekt.  Han underholder gerne med et nummer på guitaren, hvis folk insisterer. Hans store drøm er en dag at kunne leve af at spille musik. Morten har endnu ikke den helt store modelerfaring, men er for nylig blevet signet i et nyt modelbureau og har allerede lavet en billedserie og gået et show. Det, han indtil nu har oplevet, har været rigtig spændende og han glæder sig til at udforske denne verden lidt mere. Morten er konkurrencemenneske med stort K og går kun efter at vinde. Han glæder sig enormt meget til at rejse til den Dominikanske Republik og forsvare de danske farver til Mr. Universe Model 2011 konkurrencen.

 

Højde: 187 cm
Hårfarve: Mørkebrunt
Øjenfarve: Grå-grønne
Tøj str.: 42
Sko str.: 44
Bryst: 105 cm
Talje: 80 cm
Hofte: 99 cm

Vil du gerne lave et interview med Morten Krogh Jeppesen, bedes du kontakte National Director, Lisa Lents.

 

 

Vidste du at Danmark med Lily Jacobson var repræsenteret til den første Miss World konkurrence i 1951?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag