Jessica Josephina Hvirvelkær


Miss Danmark 2015 Finalist 13
Fulde Navn: Jessica Josephina Hvirvelkær
Alder: 17 år
By/Region: Århus/Jylland
Højde: 178 cm
Beskæftigelse: Studerende på Århus Business College,
salgsassistent i Tommy Hilfiger


Jeg hedder Jessica Josephina, jeg er 17 år gammel og er bosat i Århus. Til hverdag studerer jeg Global Economy på Århus Business College. Derudover arbejder jeg som salgsassistent i Tommy Hilfiger. I min fritid finder jeg stor glæde i at udfolde mig kreativt, bl.a. igennem maling, dekorering og collager. Sundhed betyder meget for mig, mad såvel som motion, men uden at være fanatisk. Jeg har smag for det søde, men prøver at beherske det. Jeg er en meget madglad pige, der elsker at spise ude, og det kan konkluderes at man sjældent går galt i byen med en god steak.

Vandsport er blandt favoritterne. Min lyst til dette begyndte allerede, da jeg var en lille pige. Her ville jeg altid med min far på arbejde, idet han havde en vandski club med sin bror. Jeg elskede at kaste mig i bølgerne og øve min crawl eller brystsvømning. Det gør jeg fortsat den dag i dag, men jeg forsørger i større grad at udfordre mig selv på bølgerne med surfing, jet- eller vandski, når muligheden melder sig.

Den globale kulturprocess tager ligeledes stor del i mit liv. Jeg bliver nemt fascineret af nye kulturer og normer, hvilket ligger til baggrund for min store passion for at rejse. Dette har medvirket til, at jeg har utallige oplevelser i rygsækken. Min familie og jeg har altid været vant til at rejse en del. Personligt synes jeg, at det er meget berigende. Jeg tror på at kulturer kan lære noget af hinanden både religiøst, men også i den daglige adfærd.

Mine slægtninge er spredt udover mange lande, hvilket ligger til grund for, at jeg snakker flydende dansk, engelsk og polsk. Min mor er født og opvokset i Polen, hvor min mormor, onkel og fætre også bor. Min far bor på Bali, hvor han har stiftet familie. Herhjemme i Danmark har jeg min storesøster, Anna, der er 6 år ældre en jeg selv. Vi er på mange måder forskellige, men trods dette har hun altid været min støttesten. Mit favorit feriested er Bali, ikke mindst fordi det er en fantastisk smuk ø, men også fordi det er der min kære far er bosat.

Det feriested jeg drømmer om at besøge er Brasilien. Mit håb er at være en del af karnevallet i Rio de Janeiro, opleve den fede stemning, parade, alle de smukke masker og gadepynt. Jeg finder det inspirerende at mindre bemidlet mennesker kan skabe så meget livsglæde og positiv udstråling, hvilket bl.a. kommer til udtryk gennem fest og dans.

Det største jeg har oplevet, har været min studietur i marts måned, hvor jeg rejste til Australien med min klasse. Her boede jeg på en af de grønklædte bakker hos en familie i 3 uger, og var usædvanligt heldig både at opleve kænguruer, hajer, surfing og bjergbestigning. Alt dette kom sammen med et frisk pust af historie. Desuden havde jeg fornøjelsen af Guvernørens selskab til “the party” på Tasmanien. Verden er en bog, og den, der ikke rejser, læser kun en enkelt side.

3 ord der kendetegner mig, er: eventyrlysten, følsom og lykkelig. Det, at jeg er meget følsom, er både en af mine svageste, men også stærkeste sider. Jeg har meget let til tårer og besidder stor empati for mine medmennesker. Ligeledes har jeg stærk passion for, at hjælpe hvor jeg kan. Dette gælder også de små ting, så som at rejse sig for den ældre dame i bussen eller give en kompliment til den stressede mor i køen ved købmanden. Efter gymnasiet drømmer jeg om at rejse til Sydafrika, hvor jeg vil undervise og lege med børn fra Cape Towns små landsbyer. Jeg har lysten til at give min omverden en god oplevelse, altid lyst til at gøre en forskel, idet det giver en særlig form for indre tilfredsstillelse. Længere ud i fremtiden drømmer jeg om, at arbejde med mennesker. Jeg er en pige med massere af drømme, hvor kun fantasien sætter grænser. Jeg kunne godt tænke mig at blive ejendomsmægler, og vil gå målrettet derefter. Vigtigst af alt er, at jeg har mig selv med i det jeg laver og at jeg glæder mig til at komme på arbejde selvom det er en kedelig regnvejrs dag.

Den del af kroppen/ansigtet jeg sætter mest pris på ved mig selv er mine øjne og mit smil, da det er herigennem min udstråling og livsglæde afspejler sig mest. Jeg er meget taknemmelig for alt hvad jeg har, hvilket også er derfor jeg ønsker at skabe bedre muligheder for dem som mindre har. Efter min mening kommer skønhed indefra, og man ser ofte at ens personlighed afspejler sig i udseendet. Hvis en person hviler i sig selv, har udstråling og er sympatisk giver det ofte en cocktail af skønhed, der er svær at sætte ord på.

Mit forbillede er Angelina Jolie fordi, hun efter min mening er naturlig smuk, modig og succesfuld. Ikke mindst er hun er utrolig dygtig skuespiller og hun har hjertet med sig i alt hvad hun gør. Hun har doneret flere hundrede millioner dollars til organisationer som: Global Health, Human Rights Watch og Brad’s Make it Right Foundation. Derudover har hun givet en række mindre donationer til bl.a. det offentlige skolesystem i Missouri, hvor hendes mand er opvokset.

Hvis jeg kunne spise middag med én kendt person, ville det være Angelina Jolie, fordi hun er et menneske der inspirerer mig på mange punkter.

Min yndlings film er ”My sisters keeper” som handler om en kræftramt datter, en magtesløs og forhåbningsfuld far og en mor i fornægtelse. Filmen skildre livet af en reagensglasdatter, der er skabt for, at redde denne familie. En smuk og sørgelig film, der ikke fremstiller kræftsygdommen som en glansbilledes historie, men hvordan den i virkeligheden kan være. Grim, smertefuld og uretfærdig.

Hvilket ligger op til min største frygt - døden. Det værste scenarie for mig ville være at miste en af mine nærmeste.

Noget sjovt man skal vide om mig ... Mine venner og nye bekendtskaber spørger tit om det gør ondt, når jeg griner.

Det skøreste jeg nogensinde har gjort var i folkeskolen, da vi efter idræt stod nogle piger i badet og en af dem spurgte om hun måtte låne min sæbe, hvilket hun naturligvis gerne måtte. Da vi efterfølgende kom ud og blev tørre spurgte hun mig, hvor min sæbe var fra, for hun var helt vild med den. Da vi ikke var ret gamle og sæbemærker ikke var min helt store interesse, så jeg min chance og fortalte hende, at jeg sagtens kunne hjemmeproducere en af samme slags til hende. Den efterfølgende uge, tog jeg sæben med til hende, som hun desværre ikke kunne tåle... Røde knopper dannede sig på hendes krop, og en skideballe fra mor ventede derhjemme efter et surt opkald fra pigens mor. Jeg vil med denne historie anvende muligheden for, at sige undskyld til Frederikke.

Jeg ønsker at være en rollemodel for andre fordi, at jeg tør at gå efter mine drømme og formår at holde mig positiv hele vejen igennem. Vi har alle oplevet at møde modstand på vores vej, og det er her vigtigt at huske, det er okay at tvivle: den, der starter med at være sikker på alt ender med at tvivle, mens den, der starter med at tvivle vil ende med at blive sikker på alt.

Vi er alle forskellige, hvad enten det er vores baggrund, kultur, religiøse overbevisning eller farve og jeg tror på, at der er en indre skønhed og sandhed i alle. Jeg vil arbejde for, at den i enhver sammenhæng vil blive accepteret af vores omgivelser.

Jeg valgte at deltage i Miss Danmark 2015 fordi, at denne skønhedskonkurrence er den mest anerkendte i vores land, samtidigt med at den sætter stor fokus på indre skønhed og intelligens fremfor udseendet udelukkende.
At vinde titlen som Miss Danmark 2015 og repræsentere Danmark i verdens mest prestigefyldte skønhedskonkurrence, Miss World 2015 i Kina, ville være mig en kæmpe ære. En drøm, der ville gå i opfyldelse og en oplevelse for livet. Jeg vil stolt repræsentere vort smukke land og de danske værdier fra deres bedste side.

Præsentation
Beauty With A Purpose Projekt

Miss Sport

Vidste du at Venezuela er det land der har vundet Miss World flest gange med 6 sejre?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag