TILMELDING TIL MISS DANMARK® 2018

DELTAGERE SØGES TIL MISS DANMARK® 2018


TILMELDING TIL MISS DANMARK® 2018

KRAV
For at komme i betragtning til Miss Danmark® 2018, skal du opfylde følgende krav:

 • Du mellem 17 - 24 år
 • Du er ugift
 • Du har ikke børn
 • Du er dansk statsborger
 • Du har aldrig optrådt nøgen/pornografisk
 • Ingen højde/drøjde krav

Disse regler er gældende i udlandet, og derfor også vedtaget til Miss Danmark® konkurrencen. Hvis Danmark ikke opfylder de internationale regler, kan vi ikke kvalificere os til internationale finaler.

Send os en ansøgning med "Miss Danmark® 2018" i emnefeltet. 
Mailen skal sendes til: kontakt@missdanmark.dk

Du skal copy paste og udfylde disse oplysninger:

 • Navn:
 • Alder:
 • Højde:
 • Tøj str.:
 • Region: (Sjælland, Fyn, Jylland)
 • Tlf. nr.:
 • E-mail:
 • Lav en kort beskrivelse af dig selv
 • Hvorfor vil du deltage i Miss Danmark® 2018?
 • Vedhæft min 5 billeder af dig selv i god kvalitet, gerne portræt og helfigur. Du SKAL vedhæfte mindst ét billede hvor du smiler. Professionelle billeder er IKKE et krav. Billederne må ikke fylde mere end 1 MB pr. styk. Mails med for store filer bliver slettet! Send venligst kun én mail. Vi læser alle mails igennem. Tænk over hvilke type billeder du sender ind. Vi vil gerne se din udstråling og god energi. Førstehåndsindtrykket betyder meget.

Tilmeldingen lukker når vi har vurderet, at vi har fundet dem vi gerne vil se til årets castings. Derfor anbefaler vi, at du ikke venter for længe, og sender os en ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os meget til at høre fra dig!Miss Danmark® har vokset sig til at være Danmarks største og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence i Danmark, hvor vi vægter personlighed mindst ligeså højt, som udseende, ambitioner, intelligens og talent.

Måske har du som én af de 220.000 mennesker i Danmark fulgt med i DR3’s dokumentar tv serie på 6 afsnit omkring Miss Danmark 2017. Serien har fået en kæmpe succes og har ligget i Top 10 med alle afsnit over de mest sete tv programmer på alle DR’s kanaler.
Hvis du ikke har fulgt med i fjernsynet, kan du stadig nå at se de 6 afsnit og få et lille indblik i hvilke ting man lærer under forløbet.
Se DR3's dokumentare serie om Miss Danmark med navnet "Miss Perfect" her:Afsnit 1:www.dr.dk/tv/se/miss-perfect/-/miss-perfect-1-6
Afsnit 2:www.dr.dk/tv/se/miss-perfect/-/miss-perfect-2-6
Afsnit 3:www.dr.dk/tv/se/miss-perfect/-/miss-perfect-3-6
Afsnit 4:www.dr.dk/tv/se/miss-perfect/-/miss-perfect-4-6
Afsnit 5:www.dr.dk/tv/se/miss-perfect/-/miss-perfect-5-6
Afsnit 6:www.dr.dk/tv/se/miss-perfect/-/miss-perfect-6-6

OM MISS DANMARK® 2018 FORLØBET

HVAD LEDER VI EFTER? 
Vi leder efter unge kvinder der interesserer sig for skønhed, sundhed, mode, sport, uddannelse og har ambitioner for fremtiden. Der er ikke nogen krav for højde eller drøjde. Hos Miss Danmark® fokuserer vi meget på diversitet og med vores Top 30 som skal udvælges til Miss Danmark® 2018 konkurrencen, vil vi gerne vise, at danske skønheder kommer i alle højder, drøjder, farver og typer. Hvert år sammensætter vi en meget forskellig top med kandidater fra hele Danmark, samt Grønland og Færøerne. Nogle har flere former end andre, nogle har en typisk model højde på min. 173 cm, andre er 160 cm. Det spiller ingen rolle, så længe, at du har en positiv indstilling til tingene, har en stærk udstråling, god energi og er glad for nye oplevelser og udfordringer. Du skal have nogle fremtidsmål & ambitioner, samt lysten til at gøre en forskel. Et stort smil og livsglæde er en vigtig del af en skønhedskonkurrence, så sørg endelig for at sende nogle billeder med i din ansøgning, hvor vi netop kan se det.

CASTINGS/PERSONLIGT MØDE MED MISS DANMARK TEAM
Hos Miss Danmark® Organisationen er vi altid på arbejde. Vi arbejder grundigt og ambitiøst for at scoute, caste og udvælge de kvinder, der skal dyste om den prestigefyldte Miss Danmark® titel. For at komme til casting, som er et personligt møde med Miss Danmark panelet, skal du først og fremmest opfylde kravene. Hvis du gør det, skal du sende os en ansøgning. Blandt ansøgningerne udvælger vi de mest relevante og indkalder til en personlig casting. Castingen foregår på en meget uformel & hyggelig måde, hvor vi blot skal lære dig at kende. Du skal igennem en personlig samtale, få taget billeder og lære om hvordan man går en catwalk. DVS. at det er IKKE et krav at have erfaring med modelarbejde eller lignende. Du bliver guidet igennem hele processen og får udelukkende konstruktiv respons, som du kan arbejde videre med. Vi oplever tit, at folk i starten er nervøse for at komme til casting, fordi de har en idé om at få en masse kritik, men når de endelig har været til castingen, kommer de ud med en positiv oplevelse og en ny selvtillid. 

UDVÆLGELSE AF FINALISTER
Når alle castings til Miss Danmark® 2018 er overstået, får de udvalgte besked om de er kommet med i Top 30. Derfra starter forberedelsesprocessen til Miss Danmark® 2018. Hvis du er blandt de udvalgte, får du info omkring træningsdage, photoshoots, interviews etc. Det hele foregår i weekenderne, så du kan passe studie/arbejde/sport ved siden af. Du skal regne med at skulle sætte 5-6 weekender af i København. Vi har deltagere fra hele landet, som aftaler transport og kører sammen til KBH eller følges med det offentlige.

BOOTCAMPS 
De udvalgte Miss Danmark® 2018 skal i Bootcamps hen over nogle weekender hvor de bliver trænet i at posere, få taget billeder, lære at gå catwalk og posere, performe, holde taler, medietræning mm. af landets bedste eksperter på området. Vi sørger for at hjælpe finalisterne med at bygge deres selvtillid op, finde frem til det de er gode til og motivere dem til en sund livstil med træning, fornuftig kost, søvn og mental balance.
Alle disse aktiviterer foregår hen over nogle weekender, så man ikke behøver at gå glip af studie/arbejde. Se billeder fra sidste års bootcamps her.

OFFICIELT PRESSEMATERIALE

Top 30 finalisterne får taget professionelle billeder og får lavet præsentationsvideoer, som bliver brugt til deres officielle pressemateriale.
Materiealet bliver vurderet af dommerne op til den store finale. Til photoshoots og video shoots bliver finalisterne stylet af et dygtigt styling crew. Materialet bliver ligeledes brugt til at afsløre finalisterne i pressen. Der hører en masse presseomtale med for Miss Danmark® 2018 finalisterne, som bliver promoveret igennem diverse medier.
Se billeder fra sidste års photoshoots her.

DELKONKURRENCER

Til Miss Danmark® konkurrencen drejer det sig ikke blot om udseende, men det er helhedsindtrykket der tæller. Finalisterne skal konkurrere i diverse delkonkurrencer, som tæller med i deres bedømmelse til den store Miss Danmark® 2018 Finale.

 1. Miss Sport (obligatorisk disciplin)
 2. Miss Beauty With A Purpose (obligatorisk disciplin)
 3. Miss Talent (valgfri disciplin)
 4. Miss Natural beauty (obligatorisk disciplin)
 5. Miss Top Model (obligatorisk disciplin som bliver afgjort til finale showet)
 6. Miss Beach Fashion (obligatorisk disciplin som bliver afgjort til finale showet)
 7. Miss Multimedia (obligatorisk disciplin som bliver afgjort til finale showet)
 8. Miss Congeniality (speciel pris som bliver afsløret til finale showet)
 9. Miss Photogenic (speciel pris finalisten modtager i forbindelse med en folkelig afstemning)
 10. Læsernes favorit (speciel pris finalisten modtager i forbindelse med en folkelig afstemning)
VELGØRENHED - SKØNHED MED FORMÅL

Miss Danmark® Organisationen en en skønhedsorganisation, der har velgørenhed som sit hjertebarn. Vi arbejder ud fra et program "Beauty With A Purpose", som blev grundlagt tilbage i 1972, af stifteren bag den britiske Miss World Organisation, Julia Morley. Siden har Miss World været med til at indsamle donationer til udsatte og syge børn i verdens brændepunkter gennem diverse velgørenhedsorganisationer. Miss Danmark® Organisationen vælger hvert år en velgørenhedsorganisation som bliver støttet under Miss Danmark® forløbet. Udover det, er Miss Danmark® med til at starte 30 nye velgørenhedsprojekter med Miss Danmark® finalisterne, som hver især vælger et individuelt projekt, der står dem nært. Gennem konkurrencen, får du mulighed for at gøre en forskel ved at sætte fokus på en valgfri velgørenhedsorganisation.

Se billeder fra sidste års Miss Danmark® velgørenhedsmiddag, hvor vi samlede ind til Familier med Kræftramte Børn her.MISS DANMARK® 2018 FINALESHOW

Onsdag den 12. September løber det storslåede Miss Danmark® 2018 Finaleshow af i København på et af Danmarks mest spektakulære scener, som vi afslører senere. 30 af Danmarks mest eftertragtede kvinder skal kæmpe om den prestigefyldte Miss Danmark® 2018 titel, æren af at repræsentere Danmark til verdens største skønhedskonkurrence - Miss World® 2018 i udlandet, samt et hav af præmier.
Eventet bliver afholdt som et eksklusivt VIP show med rød løber, presse, kendte etc. Billeder fra sidste års Miss Danmark® 2017 Show, hvor smukke Amanda Petri blev kåret Miss Danmark® 2017 foran 29 andre kandidater, kan ses her.OM MISS WORLD®

Miss World er den ældste og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence i verden. Over 100 lande sender hvert år en repræsentant af sted til den store internationale finale, hvilket næsten bringer Miss World på højde med de Olympiske lege, hvad angår international deltagelse. Det er den 3. mest sete begivenhed i verden, som bliver transmitteret til 2,2 milliarder tv-seere.

Miss World konkurrencen blev opfundet af Eric Morley i 1951, hvor det første Miss World show blev afholdt. Efter hans død i 2000, blev konkurrencen overtaget af hans kone Julia Morley.  Indtil 1990’erne blev Miss World konkurrencen årligt afholdt i Englands hovedstad, London. Senere hen besluttede den engelske Miss World organisation, at afholde den storslåede begivenhed et nyt sted hvert år.

Miss World deltagerne ankommer til konkurrencen en måned inden det store Miss World finaleshow, hvor deltagerne løbende bliver bedømt på deres udseende, personlighed, ambitioner, intelligens, tale evner, engagement i velgørenhedsarbejde mm. Deltagerne bor på de mest luksuriøse hoteller, rejser rundt i landet, deltager i gallamiddage og premierer, samt promoverer Miss World organisationen hvor de f.eks. sætter fokus på diverse velgørenhedsprojekter.

Vinderen af konkurrencen vinder udover æren og titlen som Miss World en præmie på 100.000 dollars. Hun skal være bosat i London i et år, mens hun bærer den eftertragtede titel. Den regerende Miss World bruger året på at rejse rundt i verden, hvor hun repæsenterer Miss World organisationen og engagerer sig i diverse velgørenhedsprojekter.

Miss World Organisationen som  har gennem tiderne indsamlet mere end  £ 250 millioner til velgørende organisationer. Dårligt stillede og syge børn i verden bliver støttet flittigt bl.a. gennem følgende organisationer: Røde Kors, UNICEF, Variety Children’s Charity, Nelson Mandela Fund og mange flere.

SKAL MAN TAGE FRI FRA STUDIE/ARBEJDE I OVER EN LÆNGERE PERIODE?

Miss Danmark® 2018 konkurrencen bliver tilrettelagt således, at du blot skal sætte nogle weekender af til photoshoot, træningsweekender og andre aktiviterer i forbindelse med konkurrencen. Dvs. at du ikke behøver at droppe dit studie eller gå for meget glip af dit arbejde. Hvis du er blandt de 30 finalister, får du besked på de weekender du skal holde åbne i forbindindelse med konkurrencen. De eneste hverdage der kommer i spil er Finaleshowet onsdag den 12. September, samt 2 træningsdage op til finalen. Eftersom datoerne er afsløret i god tid, bør der være god mulighed for at få fri fra studie/arbejde. 
I tilfælde af at du vinder Miss Danmark® 2018 og skal repræsentere Danmark til Miss World® 2018 i op til 3 uger, kan man få dispensation til at være fraværende i den periode.

 

 Vidste du at Venezuela er det land der har vundet Miss World flest gange med 6 sejre?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag