Mr. Universe Model den 12. maj 2011

 

Discoaften i drypstenshule, GULD speedos og interview..

Torsdag d. 12 til lørdag d. 14. maj var de tre sidste dage i Den dominikanske Republik. Lørdag var der finaleshow, hvor bl.a. top 15 og vinderen ville blive afsløret personligt skulle det desværre vise sig at blive en lille skuffelse for mig.

Torsdag brugte vi mere eller mindre hele dagen på rehearsel i teatret, hvor finalshowet skulle afgøres.

Kl. 23, da vi alle var godt brugte, fortsatte aftenen med at promovere Mr. Universe konkurrencen på forskellige diskoteker udenfor hotellet, bl.a. til Disco Imagine – et fornemt diskotek der lå i en drypstenshule, ret vildt:) Jeg fik fornemmelsen af at fyrene på Disco Imagine måske blev en anelse frusteret på os, da de blev efterladt af deres kærester og veninder, som stod på første række i færd med at skrige, pifte og tage billeder. Sådan har det generelt været med rigtige mange shows og promotions hernede – lidt sjovt:)

Tordag var også dagen hvor jeg var så heldig at få udleveret de såkaldte Golden speedos af Robert Flores, der har været umulige at opdrive i Danmark. En mega stram badebuks i stil med den gode morfarbadebuks der var moderne for rigtig rigtig mange år siden… I GULD og med guldglimmer fra top til tå. Jeg vil til mit forsvar sige at det var et krav for at deltage i finalen. Robert Flores var meget tilfreds med at se dem på og udbrød: ”Ooohhh Mr. Denmark, they fit you so well”:) Jeg syntes selv det var et mega tarveligt syn, og kunne ikke lade vær med at flække af grin da jeg så mig selv i spejlet, det forstod han ingenting af. De er jo moderne som bar pokker derovre!!!

Fredag startede vanen tro med rehearsel i teatret. Mere spændende var det, da vi senere på dagen skulle til det vigtige interview og møde de 10 dommere, hvorefter de ville udvælge top 15 og vinderen til lørdag. Interviewet foregik således, at vi en ad gangen kom ind til dommerpanelet iført vores jakkesæt, hvorefter jeg uforberedt blev spurgt ind til alle mulige ting bl.a. om hvad jeg syntes om folk fra den Dominikanske Republik, jeg skulle beskrive mig selv med ét ord og forklare hvad der var vigtigst for mig i livet. Til sidstnævnte spørgsmål fik jeg vidst svaret: ”at være glad og at min familie og nærmeste er glade". At være glad er et tegn på at have succes og være tilfreds med de ting man foretager sig”. Interviewet foregik naturligvis på engelsk og jeg følte det gik ok. Vi blev også bedømt på vores catwalk og krop, som selvfølgelig skulle fremvises iført speedos selvom jeg nu havde mere lyst til at hoppe i mine Hummel badeshorts. Som tidligere nævnt er Speedos absolut ikke min hjemmebane, ved ikke om dommerne kunne fornemme dette:)

Til interviewet var jeg iført et sponsorjakkesæt fra Bertoni som jeg har fået rigtig mange ting af – stor tak til dem. Fredag aften sluttede af med et fashionshow for 3 designere ud til stranden efterfulgt af rehearsel i teatret.

Gik i seng kl. 3.00

Morten Krogh Jeppesen

Mr. Universe Model Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at Alexander Bach vandt Mr. Friendship Award til Manhunt International 2012 i Thailand?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag