Miss World 2012 forberedelser - 1

 

Hej alle sammen.

Dette er mit første indlæg til min online dagbog. Jeg er glad for at I støtter mig i min nye rejse som Miss World Danmark 2012.

Der er nu gået en måned siden jeg blev kronet, og det er først nu jeg har haft tid til at sætte mig ned og skrive om det. Siden jeg vandt har der været meget at se til. Jeg været i The Voice Radio, NovaFM, Go’ Aften Danmark og Østerbroavisen, og lavet interviews for udenlandske hjemmesider der handler om skønhedskonkurrencer. Dertil har jeg fået taget mine officielle Miss World Danmark 2012 billeder og mødt en hel masse nye mennesker, alt imens jeg stadig har passet mine forskellige jobs.

Når jeg tænker på jeg skal af sted til Kina om en måned og deltage i Miss World konkurrencen, kan jeg næsten ikke fatte det. Jeg har set programmet før, men jeg har aldrig troet at jeg selv skulle være en af de kvinder som hele verden kigger på. Det er jo en kæmpe mulighed, og jeg ved at det er nu jeg skal gribe den. Lisa har fortalt mig om sine oplevelser med konkurrencen i 2008, og det er virkelig givende og hjælpende at få råd fra en som har prøvet det før.

Der er mindre end en måned til jeg skal rejse, men forberedelserne er langtfra slut. Denne uge skal jeg søge visum og træne til Miss Talent konkurrencen, så skal jeg vaccineres og finde de kjoler og smykker jeg skal have med til Kina.

Jeg har fået lavet en officiel facebook side som I kan følge mig på mens jeg er i Kina, og det vil være det eneste sted jeg vil kunne skrive om mine oplevelser mens jeg er der, så gå ind og ’like’ den hvis I vil opdateres om hvordan det går mig derovre.

Linket er: http://www.facebook.com/pages/Miss-World-Denmark/444253492269265

Det var alt jeg havde for nu, jeg håber I alle får en dejlig uge.

De varmeste hilsner,

Iris Thomsen

Miss World Denmark 2012

Skriv en kommentar

Vidste du at Iris Thomsen kom i Top 30 til Miss World 2012 finalen?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag