Miss Deaf World den 3. Juli 2011

 

Så er alle deltagere kommet - 38 lande i alt. Vi fik så vores nr i række, som vi skal huske. Jeg er nr 19, faktisk helt i midten af 38. Cool synes jeg, tænkt i forhold til jeg ikke er så høj, men jeg er heller ikke så lille. Det vil så sige normalt/gennemsnitten ;) jeg står ved siden af en amerikansk pige og en fra et  afrikansk land, som jeg desværre ikke kan huske. Til åbningen på fredag til finalen skal vi alle bære ens kjoler, blot i forskellige farver. Min er i vinrød og det er jeg glad for. Jeg har også efterhånden lært de andre piger mere at kende. Pigen fra Sydkorea er speciel synes jeg - hun er smuk og meget spinkel. Det specielle ved hende er at hun kan gøre grin med sig selv. Hende fra Barbados kan gå helt præcis som en ægte model - jeg er imponeret af hende.
Vi brugte det meste af dagen til catwalk træning og dagen sluttede af med sjov underholdning. Vi skulle efterligne en i bevægelser og mimik.  Det var sjovt og vi grinede alle sammen en del.
Imorgen står det på presse - vi bliver interviewet og filmet uuuh, det bliver spændende!:)

Kærlig hilsen

Mette Aaen

Miss Deaf Denmark 2011


Skriv en kommentar

Nogle af de udfordringer Mister World 2010 deltagerne skulle igennem var, beachvolley og fodboldturnering. De skulle også kayakke, sejle, windsurfe og snorkle.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag