Miss Deaf World den 1. Juli 2011

Jeg og min veninde Anne Mette ankom til Prag i god tid og blev modtaget af et par søde personer.

Først skulle vi vente i ca. 2 timer, før vi kunne samle et hold på ca. 10 piger, så kunne vi blive kørt til hotellet. Mens vi ventede i de to timer, begyndte jeg at lære et par piger at kende. En fra Litauen er en rigtig snakkemaskine :) Jeg forstår kun halvdelen af hvad hun sagde – Jeg kunne se at hun brugte både internationalt og russisk tegnsprog, men hun er bestemt flink :)

Hotellet er rigtigt lækkert – jeg bor sammen med min veninde. Det er bare super! Værelset er godt stort! Næsten lige så stort som min lejlighed. Jeg skyder på at det er ca. 45 kvm og vi har en spabad! ;)

Resten af dagen brugte vi tid på at lære hinanden at kende. Arrangøren kom med en masse informationer her  til aftenen. Planen er sådan at vi alle sammen skal mødes op i ”confress hall 2” hver gang kl. 9 om morgenen og 21 om aftenen for at få informationer om den følgende dag.

Alting er bare så spændende og jeg har nu snart fået pudset mit internationale tegnsprog af. Jeg tror bestemt at jeg kommer til at elske at være her!!

Fotos kommer efterhånden tiden går! De sidste piger ankommer først i morgen,  og der får I lige et billede af alle deltagere.

Kærlig hilsen

Mette Aaen

Miss Deaf Denmark 2011

Skriv en kommentar

Mister World 2010 deltagerne var på et 7km langt velgørenhedsløb, hvor de startede oppe på det højeste punkt i Seoul.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag