Cydney Coleman

Cydney Coleman
Deltager i Miss Danmark 2018 (Top 30)
Placering: Top 16, vinder af "Best National Costume" prisen. 

ANBEFALING AF MISS DANMARK
Min oplevelse af at være med i Miss Danmark var god. Jeg udviklede mig helt vildt meget personligt og fik afsluttet nogle indre kampe jeg havde med mig selv. Den dag jeg sendte min ansøgning, var jeg i en meget psykisk hård periode i mit liv hvor jeg følte mig fortabt, men da jeg fik svar om at jeg var blevet inviteret til casting kunne jeg igen se lyset forenden af tunnelen. Jeg havde nu noget at glæde mig til, noget der kunne holde min gejst i live. Da jeg halvanden måned senere fik svar igen, men denne gang om at jeg var blevet udtaget til Top 30, blev jeg ovenud lykkelig og vanvittig stolt af mig selv. Jeg er overbevist om at den følelse jeg havde i det øjeblik, var den bedste følelse jeg længe har haft!

Inden jeg deltog, havde jeg problemer med at stå foran andre og tale, og faktisk bare det at tale i en gruppe gjorde mig nervøs, som hvis det var en fremlæggelse, men igennem forløbet kunne jeg mærke at det blev nemmere for mig at tale foran andre. Jeg ved at det er noget som jeg har taget med mig fra Miss Danmark, fordi vi havde mange gode og lærerige øvelser i netop dette, for nogen var det grænseoverskridende, men for mig var det enormt lærerigt. Så derfor, på mange områder, har forløbet været til fordel for min selvudvikling. Bare det at stille op er en stor sejr, fordi at man ofte har en ide om at man ikke er god nok. Jeg var iblandt dem som ikke følte mig god nok, men det var jeg, på trods af at alle sagde til mig ”er det ikke kun sådan noget for høje slanke piger?”, det har det måske været engang, men i dag er den verden så meget anderledes end man nogensinde ville kunne forestille sig, hvis man ikke selv har været en del af den.
Jeg vil anbefale andre at tilmelde sig, hvis man har en indre styrke, vilje og et gå- på- mod stort nok til at overkomme alle de udfordringer der kan komme undervejs. Som sagt er nogle af de øvelser man laver under Miss Danmark bootcamps grænseoverskridende for nogen, men hvis man har gå-på- mod og vilje skal man nok komme igennem det. Modighed er noget der kommer, så det er bestemt ikke en af de kvaliteter du behøver at besidde i det du træder igennem døren, tværtimod er det noget du får, ved hjælp af din indre styrke, det er ikke noget der kommer let til dig, men noget du skal kæmpe for.
Der er ingen tvivl om at konkurrencens højdepunkt har været den ultimative finale, hvor jeg fik den pris jeg havde ønsket mig allermest- nemlig ”Best National Costume”. Da jeg deltog, vidste jeg at jeg ville gøre alt for at skille mig ud og være anderledes, og min idé om et national kostume beviste netop hvor kreativ og anderledes er. Jeg tænkte ud af boksen og skabte det vildeste kostume (efter min mening), og det var alt sammen det værd, fordi til finalen vandt jeg prisen for netop dette kreative kostume, som repræsenterede noget som aldrig før var set i Miss Danmark- nemlig ”Roskilde festival”.
Udover det blev vi stylet i forløbet nogle gange og det var noget helt specielt for mig. Det var som om at jeg blev en helt anden person med en makeover, jeg havde aldrig troet at man kunne føle sig så ”model- Agtig” men det gjorde jeg. Til finalen husker jeg at en af pigerne sagde ”du ligner virkelig sådan en mega kendt Hollywood stjerne på den røde løber”, det er lidt fedt at få at vide fra en anden finalist, som jo egentlig var konkurrent. Men en speciel kommentar, om min styling, som jeg husker endnu tydeligere, er da Lisa Lents (National director) skrev privat til mig at mine photoshoot billeder var vildt smukke og at jeg havde klaret det mega godt foran kameraet, den kommentar hænger stadig over hovedet på mig som en af de bedste minder fra forløbet.
Jeg tog mange personlige problemer med mig ind i konkurrencen, men mentor teamet var forstående og jeg tror på at de vidste hvor meget jeg bekæmpede dem hver eneste dag, selvom nogle dage var sværere end andre. De var gode til at spørge mig om jeg var okay, og selvfølgelig var jeg det, men ofte var der mange ting på mine skuldre, som gjorde at jeg til tider var ked af det. Men jeg kæmpede imod det, med hjælp fra holdet og jeg nåede mit mål, nemlig Top 16! Jeg er stolt af min præsentation!
Med oplevelsen fik jeg specielt én virkelig skøn veninde, som jeg siden da har holdt kontakten med. Hun var der for mig igennem hele konkurrencen. Jeg er taknemmelig for at have mødt hende, og at kunne dele en så vild oplevelse med hende.

Vidste du at Hollywood-stjernen Halle Berry blev nr. 6 til Miss World i 1986?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag