Stephanie Henriksen

 

Mit navn er Stephanie Henriksen og jeg kommer fra en lille by i Jylland der hedder Aars.

Jeg blev født den 06.09.94, med en hæmangion (en karsvulst) og en hjertefejl kaldet en duktus.

Min sygedom og mit udseende har været årsag til mobning, hvilket sammen med min stædighed har gjort mig til en rigtig fighter. Jeg har fået en masse livserfaring igennem de ting jeg har oplevet.

Efter sommerferien begynder jeg i 10. klasse, på den sproglige linie, da jeg er meget interrasseret i sprog. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at lærer fransk i det kommende år. I fremtiden vil jeg prøve at gøre noget godt for andre mennesker. Det kan gøres på mange måder, men jeg vil gerne forene min uddannelse med det, dvs. at mit fremtidige job, skal kunne sætte mig i en situation hvor jeg kan hjælpe andre mennesker. Derfor vil jeg gerne læse til psykolog, både for at hjælpe andre mennesker, men også fordi jeg er facineret af menneskets psyke og hvorfor vi reagerer som vi gør. Kort sagt, ville det være en rigtig spændende uddannelse og arbejde for mig. Måske er det fordi jeg som person er meget omsorgsfuld, og betragter mig selv som et meget varmt og kærligt menneske. Jeg er samtidig et meget retfærdigt menneske, som jeg selv tror skyldes mine forældres opdragelse, og mine egne erfarringer i gennem livet. Jeg er opvokset med den viden at jeg altid har kunne komme til dem, hvis jeg havde et problem. Men efter min mening har min omgangskreds også haft stor betydning for den person jeg er, man skabes af de mennesker man omgåes. Mine forældre har opdraget mig med tolerance, ros, retfærdighed, tryghed og jeg har altid følt mig elsket. Det har gjort mig til en tålmodig, retfærdig, tillidsfuld og stædig pige med benene solidt plantet på jorden. Min familie og mine venner har lært mig at påskønne andre mennesker og føle kærlighed. Jeg er den type, som har få, men virkeligt tæt knyttede personer, som står mig virkeligt nært. Disse mennesker ved jeg står 100% bag mig og de vil altid være der for mig.

Det er en stor ære for mig at skulle repræsentere Danmark til en stor international Teen konkurrence. Jeg ser meget frem til at skulle være Danmarks repræsentant til Miss Teenager Universe 2011 i Panama og kan ikke vente med at komme af sted.

Lisa Lents har stået bag udvælgelsen af Stephanie Henriksen, som skal repræsentere Danmark til Miss Teenager Universe 2011 i Guatemala. Ønsker De at lave et interview med Stephanie Henriksen, bedes De rette henvendelse til National Director Lisa Lents.

Vidste du at Mister World konkurrencen bliver sendt til over 1 milliard tv-seere?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag