Sofie Victoria Hasselgren


Miss Danmark Finalist
Navn: Sofie Victoria Hasselgren Larsen
Alder: 18 år
By: Aalborg/Nordjylland
Højde: 174
Beskæftigelse: Studerende på Jurastudiet de kommende år, samt freelance model


Mit navn er Sofie Victoria, jeg er 18 år gammel og bor i Aalborg hvor jeg er opvokset. Jeg måler 174 centimeter og har 2 søskende, én lillebror og én storesøster. Af mine interesserer kan nævnes samfund og politik, derfor har Jura også min interesse . Ellers går hverdagen med diverse studiejobs.

I min fritid nyder jeg at bruge tid på at bage og lave mad, da jeg finder det spændende at eksperimentere med diverse råvarer, og se hvilket resultat, der kommer ud af det. Samtidig er madlavning og bagning et godt samlingspunkt for venner og familie – både under fremstillingen og når det efterfølgende skal konsumeres. Derudover ynder jeg at tage en tur på golfbanen, da jeg godt kan lide kombinationen af gode naturoplevelser, motionen det giver, og at man kan konkurrere om opvasken efter aftensmaden.

Min største oplevelse til dato er en ferie jeg var på i Tunesien – det var helt fantastisk.

Jeg har ikke en egentlig yndlingsbog, men kan godt lide at læse alverdens biografier, da jeg synes det er spændende at læse om andres erindringer og erfaringer, hvilket også kan være god læring for én selv. Min ynglings film er ”Dear John”, da jeg elsker den kærlighed hovedpersonerne i filmen har til hinanden, og at hun på trods af distancen i mellem dem kæmper en indædt kamp for ham.

Mit absolutte favorit feriested er i Tunesien i Afrika, da jeg har tilknytning til landet i form af familie, og at man samtidig finder de skønneste strande og en spændende kultur i landet.

Den person jeg ser mest op til er med afstand min mor. Selvom hele verden vælter kan hun altid finde energi og overskud til at være der for én, og hjælpe med stort som småt. Hun er et stort forbillede for mig.

Skønhed for mig er først og fremmest det der kommer indefra -  personligheden fortæller alverden om dig. Skønhed er naturlighed, at man hviler i sig selv og at man er helt sin egen. Den del af kroppen jeg er allermest tilfreds med er mine ben, da jeg synes de er pænt markerede og har en god længde.

Hvis jeg kunne spise middag med en kendt person ville jeg uden tvivl vælge Barack Obama. Jeg synes han virker til at besidde en stor viden om samfund og politik, og så elsker jeg hans lidt afslappede tilgang til posten som verdens mægtigste mand.

Noget sjovt man skal vide om mig er, at jeg kan være lidt af en kegle nogle gange. Jeg elsker at klæde mig fint på og se godt ud, men jeg ender altid med at have spildt på tøjet eller snuble på trapperne før end dagen er omme.
Det skøreste jeg nogensinde har gjort er, at komme til at give damen i lufthavnen hånden, da hun ville bede om mit boardingpas, dette resulterede så i hele køen var flad og grin.

Jeg er mest glad når jeg er i familiens skød - de giver mig så meget kærlighed og tryghed.

I fremtiden drømmer jeg om at gøre en forskel som advokat, og så ser jeg frem til en dag at stifte familie.

Jeg valgte at deltage i Miss Danmark 2015, da jeg elsker udfordringer og denne konkurrence indebærer alverdens udfordringer.

At vinde Miss Danmark 2015 og at repræsentere Danmark til Miss World 2015 i Kina ville betyde utroligt meget for mig. Jeg har det seneste år har været plaget af et stort tab i familien, hvilket har resulteret i en hård tid at komme igennem. Jeg har dog sat mig som mål at gøre det godt i konkurrencen, og skulle jeg i sidste ende vinde konkurrencen ville det være en stor personlig sejr, og samtidig understrege at man kan hvad man vil!

Præsentation
Beauty With A Purpose Projekt

Miss Sport

Miss Talent

Vidste du at Miss Danmark overtog rettigheder til alle 6 Grand Slam skønhedskonkurrencer?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag