Simone Hvenegaard

Miss Danmark 2015 Finalist
Fulde Navn: Simone Hvenegaard 
Alder: 19 år
By/Region: Slagelse/Sjælland
Højde: 173 cm
Beskæftigelse: Færdiggjort Gymnasium, og nu et halvt års sabbatår.


Jeg hedder Simone Hvenegaard Littau, jeg er 19 år gammel og kommer fra VestSjælland. Jeg er bosat i Slagelse, hvor jeg bor hos mine forældre i et villa hus. Derudover har jeg en storesøster på 22 år, som jeg har et meget nært forhold til. Jeg er 173 cm høj. Jeg har lige færdiggjort min Gymnasiale uddannelse, og jeg har stadig i mine overvejelser om at læse til pædagog, eller til socialrådgiver, til februar.

I min fritid kan jeg godt lide at styrketræne og løbe. Derudover elsker jeg at passe familiens dyr og børn, som jeg gør dagligt. I min fritid kan jeg også godt lide at være kreativ, og det gælder også når jeg skal finde på ideer til sunde madretter.

Det største jeg har oplevet indtil nu har været at komme på Jeep Safari i Tyrkiet. Man får set en helt anden del af kulturen, end hvor man normalt går rundt i turiststederne. Man ser blandt andet hvordan indbyggerne bor, og hvordan det ser ud i de fattigere dele af landet, især i bjergene.

Min yndlings film er “A walk to remember”, fordi jeg bliver rørt hver eneste gang jeg ser den. Samtidig så synes jeg det er fedt, at se hvordan Landon Carter i filmen bliver forelsket i Jamie Sullivan, som han altid har syntes at være en kikset pige til at starte med.

Min yndlings bog er “P.s. I love you”, fordi den er detaljeret og rørende i forhold til filmen.

Når det kommer til min livret er tomatsalat med mozzarella min favorit.

Jeg kan ikke bedømme hvilke ferie sted jeg synes er det bedste. Jeg synes altid rejser er en kæmpe oplevelse samt meget inspirerende, at opleve de forskellige kulture og mennesker her i verdenen

Jeg drømmer om at komme til Australien, da jeg vildt godt kunne tænke mig at kæle en Kænguru! Derudover har jeg har kun hørt helt fantastiske oplevelser dernede fra.


Jeg ser mest op til min søster fordi, hun har benene på jorden. Hun er en helt igennem et fantastisk og roligt menneske, som jeg nyder at være omkring. Hun har haft meget modgang i sin folkeskole, da hun både var ordblind og havde svært ved indlæring generelt. Men at have set hende, med så meget styrke og selvsikkerhed, og endda gå op og score 10, da hun blev udlært, synes jeg er noget af et forbillede. Hun har bevist at det meste kan lade sig gøre. Nu har hun fast arbejde i Slagelse, i Intersport.

Skønhed for mig er ikke kun udseende. Det er ligeså meget personligheden og udstrålingen der viser skønheden i et menneske. Et menneske med et stort hjerte. En person som er skøn indeholder at personen behandler andre godt, og det gælder ikke kun mennesker, men ligeså meget dyr. Skønhed er når man har respekt for andre, det er når man tænker på andre.

Den del af kroppen/ansigtet jeg er mest glad for ved mig selv, er mine lange stænger.

Hvis jeg kunne spise middag med én kendt person i hele verden, ville det være Jim Carrey, for så ville jeg være sikker på, at det vil blive en rigtig sjov middag! Jeg går meget ind for, at der er noget humor i hverdagen, og det klare Jim Carrey i hvert fald, når jeg sætter hans film i dvd’en.

Noget sjovt man skal vide om mig er at jeg godt kan lide at sige ’’ja’’, i så fald får jeg tit sagt ja, til nogle ting hvor jeg tænker ’’ tør jeg overhovedet’’, men ja det gør jeg da! Og hver gang jeg så har prøvet noget nyt udfordrende, så har det bare været det fedeste

Det skøreste jeg nogensinde har lavet, er at lave konsekvenser, for de forskellige karakter min veninde og jeg kunne få til eksamen. Lad mig sige så meget, at alt under karakteren 4, var ikke nogle fornøjelse. Og der var lige en eller to af vores karakter, som lå under 4, så vi måtte i vandet i  blæsevejr og støvregn. Det var RIGTIG koldt!

Jeg er mest glad når jeg sammen med min familie, hvor vi laver nogle fælles aktiviteter sammen.

I fremtiden drømmer jeg om at få mere arbejde som model. Det er dog en hard branche, og jeg vil altid kunne falde tilbage på uddannelse som socialrådgiver eller pædagog.

Jeg kan være en rollemodel for andre, fordi jeg ikke er bange for at kæmpe for det jeg gerne vil. Jeg mener at man som rollemodel skal være et forbillede for, at man kan det meste man ønsker. Derudover så lever jeg et sundt liv, hvilket også er et godt forbillede for mange mennesker.

Jeg valgte at deltage i Miss Danmark 2015 fordi Miss Danmark titlen er en stor ære at bærer, og det indeholder ikke kun udseende, men også hvordan ens godhed opleves. Jeg kan få en lærerig oplevelse ud af min deltagelse, og sætte mig ind i, hvordan det står til hos nogle familier med sygdom, her i Danmark. Jeg bliver mere opmærksom på andre, end dem jeg har nært. Jeg bliver mere og mere taknemmelig for hvad jeg har og hvad jeg kan.

At vinde Miss Danmark 2015 og repræsentere Danmark til Miss World 2015 i Kina ville betyde SÅ meget for mig. Jeg har endelig muligheden for at vise, mit store hjerte og mit gå-på-mod. Jeg vil føle det som en kæmpe ære at få lov til at repræsentere Danmark til Miss World 2015 i Kina. Udover det, så har jeg altid gået meget op i skønhed generelt, og skønhedsprodukter, hvor jeg bl.a. har deltaget i DM i makeup. Den følelse af at stå på en scene og gøre det man føler man er god til, er den bedste følelse!

Præsentation
Beauty With A Purpose

Miss Sport

Miss Talent

Vidste du at Lisa Lents kom i finalen til Miss World Talent 2008 konkurrencen?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag