Signe Boel


Miss Danmark 2015 Finalist
Fulde Navn: Signe Boel Jensen
Alder: 20 år
By/Region: Aalborg/Nordjylland
Højde: 172 cm
Beskæftigelse: Læser Economics and Business Administration ved Aalborg UniversitetJeg hedder Signe Boel, jeg er en smilende, omsorgsfuld og glad ung pige på 20 år og er 172 cm høj. Jeg er bosat i en lille, hyggelig lejelighed midt i Aalborg. Jeg er vokset op alene sammen med min mor, hvilket har modnet mig på flere områder. Dette betyder også, at jeg desværre ingen søskende har, men jeg har dog været så heldig at få tildelt en helt fantastisk værtsfamilie under mit udvekslingsophold i USA 2011/2012, hvor jeg fik tre store søskende, som jeg stadig er meget tætte med. Jeg taler flydende dansk og engelsk og med lidt god vilje kan jeg også begå mig på svensk, norsk og tysk.

Jeg er lige blevet optaget på Economics and Business Adminstration ved Aalborg Universitet med start september 2015. Jeg har altid drømt om at komme på Universitet og om at få en lang og spændende uddannelse, så jeg glæder mig helt vildt meget til studiestart i september.

Jeg er meget fascineret af løsninger og menneskets måde at løse problemer på. Derfor elsker jeg i min fritid at læse bøger, der viser en udvikling fra problem til løsning eller at se youtube klip under samme emne – det kan være alt lige fra diverse samfundsmæssige debatter til makeup og skønhed.

Jeg bruger også gerne tid på at træne, da jeg elsker den følelse, der kommer efter en rigtig hård træning. Det er meget vigtigt for mig at være god mod andre mennesker, men jeg synes også i høj grad, det er vigtig at være god mod sig selv – derfor bruger jeg også gerne tid i køkkenet på at udfordre mig selv gastronomisk i at lave sund, lækker og varieret kost.

Mit udvekslingsophold i USA 2011/2012 står stadig højst på listen over de bedste minder, erfaringer og oplevelser. Jeg har lært mange nye mennesker at kende, deriblandt udvekslingsstudenter fra hele verden, de har givet mig lysten til at blive ved med at lære nye ting. Samtidigt med, var jeg så heldig at få den dejligste familie, som har lært mig utrolig meget om alt lige fra madlavning og kultur til medmenneskelighed.

Medmenneskelighed er da også et af nøgleordene, hvis jeg skal finde en favorit film - Jeg er vild med film, der får en til at tænke ud af boksen og i anderledes baner, film, der sætter et aftryk på ens personlighed og giver stof til eftertanke. Blandt mine favoritter ligger ”The Blind Side”en film, der er instrueret af John Lee Hancock, den østrigske film ”De urørlige”og ”The Pursuit of Happyness”.

Den bedste bog jeg hidtil har læst, må uden tvivl være ”This I Believe – The personal philosophies of remarkable men and women” med forord skrevet af Studs Terkel. Det har for mig været en utrolig inspirerende bog at læse, da jeg finder det meget interessant at få indsigt i, hvad mine medmennesker mener om livet og hvad de tror på – ikke religiøst, men omkring livet. Den har haft indflydelse på min måde at se andre mennesker på, og til dels hjulpet mig med at indse, at medmenneskelighed er noget af det vigtigste, man for mig at se, må huske her i livet.

Jeg er kæmpe madelsker og finder det utroligt interessant at spise forskelligt mad alt efter, hvor i verden jeg befinder mig. Jeg har dog en stor svaghed for morgenmad, skaldyr og tomatsalat.

Mit favorit ferie sted må være Cozumel, Mexico. En mindre ø udfor Mexicos kyst. Den har de smukkeste strande, meget lækkert mad og en masse kultur. Det var en ø min værtsfamilie fra USA tog mig med til og deres selskab har helt bestemt også noget at gøre med, at det er mit favorit ferie sted. Jeg har en drøm om at se hele verden, men jeg kunne bestemt godt tænke mig at se Maldiverne inden de, muligvis, kommer til at ligge under vand.

Jeg ser meget op til mange forskellige mennesker. Blandt mine største forbilleder er Nelson Mandela – jeg er dybt fascineret af ham og hans smukke væsen! Han har været en stor inspirationskilde til mit liv. Blandt mine nærmeste må et af mine store forbilleder være, hvor kliche-agtigt det end kan lyde, min mor. Hun har opdraget mig på ene hånd og til trods for, at hun har været igennem mange hårde perioder i sit liv, har hun vist mig, at man altid kan grave sig op af selv det største sorte hul. Endvidere besidder hun et omsorgsgen, hvilket har lært mig, hvor vigtigt det er at vise næstekærlighed overfor sine medmennesker.

Skønhed for mig er at udvise kærlighed overfor sine medmennesker. Jeg synes, det at vise omsorg overfor både andre mennesker, dyr, samt ting der udstråler en enorm skønhed. Skønhed for mig består også i høj grad af at være god mod sig selv. Jeg brugte de mange første år af mit liv på at kæmpe imod mine former og fokuserede på de ting jeg var dybt utilfredsmed, men har inden for de sidste par år lært at elske den, som den er. Noget jeg dog altid har været glad for, har været mine tænder og mit smil.

Hvis jeg fik chancen for en dag at spise middag med Hilary Clinton, ville jeg se det som en kæmpe oplevelse og en meget stor ære. I mine øjne er hun en helt utrolig fantastik, sej kvinde. Jeg ser meget op til hende, da hun har formået at træde ind i verden, der ellers hidtil har været forbeholdt mænd. Hendes gåpåmod og fighter gen er blot nogle af hendes mange kvaliteter. Specielt Clintons ambitioner er noget af det jeg beundrer hende allermest for. Hun har vist mig, at man kan, hvad man vil, hvis man virkelig vil det – uanset, hvem man er.

Jeg har meget få personer som jeg stoler på, disse personer har været en enorm støtte for mig igennem svære perioder af mit liv og de har vist mig, hvad kærlig er. Derfor er det, jeg er allermest bange for at miste dem.

Jeg elsker at sætte højt musik på, mens jeg vasker op, ordner vasketøjet eller andre daglige pligter derhjemme. Imens musikken spiller, elsker jeg at leve mig ind i sangen, bruge vasketøjet eller opvaskebørsten som rekvisitter og danse helt åndssvagt. Det gør de sure pligter lidt sjovere, selvom jeg ikke er tvivl om, det må se helt vildt skørt og mærkeligt ud for andre. Jeg har også altid elsket at klæde mig ud. Min gode børnehave veninde, Sanne, havde inviteret mig med på en weekend til sine bedsteforældre. Hun skulle sove middagslur, hvilket jeg bestemt ikke ville. Så hendes søster og jeg gik på opdagelsestur imens, her fandt vi den største mælkebøttemark og besluttede os for at male os gule med mælkebøtterne og lege vi var indianere.

Jeg er mest glad, når jeg ligger i min seng lige inden jeg skal sove. Inden jeg falder i søvn ligger jeg altid og tænker over min dag. Tager mine handlinger til eftertanke, tænker over, hvad jeg kunne have gjort anderledes, men samtidigt med lægger jeg også vægt på, hvad jeg har gjort godt. Det er specielt et tidspunkt på dagen, hvor jeg får givet mig et skulder klap, hvis jeg efter længere tid har fået kæmpet mig igennem en svær periode.

Jeg har ambitioner om at starte min egen virksomhed op, idet virksomheder altid har fascineret mig meget. Endvidere vil jeg også gerne vise, at sådanne ting kan kvinder sagtens gøre. Jeg drømmer om, at det er en virksomhed, der på en eller anden måde kan hjælpe andre. Hvad virksomheden helt præcist skal være, har jeg ikke helt lagt mig fast på endnu, men jeg er sikker på, at det nok skal komme. Derudover drømmer jeg også om at vinde Miss Danmark 2015, at rejse ud og se verden og selvfølgelig at få et lykkeligt liv.

Jeg kan være en rollemodel for andre, fordi jeg er god mod andre mennesker. Jeg synes, noget af det vigtigste i verden, er at vise omsorg for vores medmennesker. Jeg har igennem mine op- og nedture erfaret, at der altid er en lysere fremtid forude, hvis man blot er villig til at kæmpe for det. Jeg er altid tro mod mig selv og husker at have mig selv med i alt, hvad jeg gør – det er alt sammen noget, jeg håber, kan inspirer andre.

Jeg valgte at deltage i Miss Danmark 2015, da jeg altid har været fascineret af sådanne konkurrencer, fordi den i høj grad også lægger vægt på personligheder og dermed ikke kun på det ydre. Det er en konkurrence, hvor der er plads til forskellighed både på ydre og indre plan, hvilket jeg tror, kan inspirere mange rundt omkring i Danmark til at acceptere og elske dem selv, præcis som de er.

For mig har det bestemt været fokusset på velgørenhed, der har tiltalt mig mest, men samtidigt med har forskelligheden også været en stor faktor for mig.  Jeg føler, at jeg har noget anderledes at byde på, da jeg til trods for min unge alder allerede nu, har gjort mig en masse livserfaringer, som jeg gerne vil give videre til andre. Jeg er en tryghedsnarkoman, men til trods for det, er jeg ikke bange for at bryde ud af min tryghedszone og tage nye udfordringer op for at være i stand til at udvikle mig.

At repræsentere Danmark til Miss World 2015 i Kina ville være en kæmpe stor ære og betyde alverden for mig! Det ville give mig lov til at udfordre mig selv på en anderledes og spændende måde, end hvad jeg ellers har prøvet. Jeg vil se det som en meget stor og lærerig oplevelse. Som en meget stolt dansker vil jeg elske at repræsentere Danmark og vise, hvad det danske folk har at byde på.

Præsentation
Beauty With A Purpose Projekt

Miss Sport

Miss Talent

Vidste du at Iris Thomsen kom i Top 30 til Miss World 2012 finalen?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag