Rebecca Skov Iversen


Miss World Danmark 2013 - Finalist 14
Navn:
Rebecca Skov Iversen
Alder:
17 år
By:
Hvidovre/Sjælland
Højde:
172 cm
Beskæftigelse: Går på Handelsgymnasiet.  Mit navn er Rebecca Skov, jeg er 17 år gammel. Jeg er født og opvokset i Odense, men bor nu i København. Jeg er 172 cm høj og har en lillebror. Jeg bor sammen med min familie. Til hverdag går jeg på Handelsgymnasiet.
Jeg taler selvfølgelig dansk, så taler jeg også engelsk og jeg kan også lidt spansk og tysk.
I min fritid løber jeg meget og går til skydning.
Jeg har også en stor passion for tøj og mode. Jeg elsker også en cykeltur i det fri, jeg er en naturpige!

Det største jeg har oplevet indtil nu, har været min ferie i min mors hjemland Guyana, det var en ubeskrivelig ferie, det var fantastisk at mærke den åbne mentalitet og den barmhjertighed de har der. Selvom mange ikke har så mange penge, så har de det alligevel fantastisk og er så livglade, det var en utrolig inspirerende, og rejse jeg aldrig vil glemme.

Jeg har faktisk ikke nogen yndlingsfilm, da jeg generelt ikke ser meget film eller tv. Jeg fortrækker at gå en tur i naturen fx!

Jeg kan godt lide bøger som er baseret på virkeligheden eller en virkelig historie som har fundet sted.

Jeg elsker sund og fedtfattig mad. Dog tror jeg aldrig at man kommer galt afsted med en lækker steak og en god salat! Så det vil jeg nok fortrække! ;)

Jeg kan godt lide at være i New York, i storbyen, men jeg elsker også at være i Guyana hvor man bare kan slappe helt af og nyde menneskerne og den naturlige levemåde samt naturen.

Jeg kunne rigtig godt tænkte mig at komme til Australien, men jeg kunne også rigtig godt tænkte mig at komme besøge Rocky Mountains hvilket også skulle være så smukt!


Jeg ser mest op til min mor, fordi at hun har haft det hårdt da hun kom til Danmark. Hun har været udsat for bl.a. racisme, som ikke har været let for hende. Min mors familie bor langt væk, men selvom min mor har været en masse hårdt igennem, så formår hun stadigvæk at stå på benene og holde hovedet højt, hun inspirerer og imponerer mig på mange måder med alt hun har været igennem. Hun er også en utrolig barmhjertig og gavmild kvinde, hvilke er nogle værdier jeg sætter stor pris på at man har som menneske.

Skønhed for mig er det som du signalerer til andre folk, barmhjertighed sætter jeg meget pris på! Skønhed er den måde du er som person, hele den måde du er på. Det er udstråling indefra og kærlig for mennesker. Skønhed er de værdier du har som menneske. Fx dem som jeg nævnte, barmhjertighed, hjælpsomhed, kærlighed, ærlighed osv.

Den del af kroppen/ansigtet jeg er mest glad for ved mig selv er min hudfarve og mine læber. Da jeg gik i folkeskole blev jeg mobbet i mange år med min hudfarve og med at jeg havde fyldige læber, hvilket også er årsagen til at jeg har gået på flere skoler.  
Jeg kan tydeligt huske alle de skændselsord jeg blev kaldt hver dag jeg mødte op i skolen og jeg bare gik helt alene. Jeg tænkte tit til mig selv ”Hvorfor er jeg også brun, hvorfor er jeg ikke bare hvid som de andre og hvorfor har jeg så store læber og hvad kan jeg gøre for at mine læbe skal blive mindre osv.
I dag er jeg derimod så taknemmelig for at jeg er den som jeg er, og ser ud som jeg gør, jeg har virkelig lært meget og lært at man skal acceptere som man ser ud!!

Jeg tror at hvis jeg virkelig skulle sidde og havde en inspirende samtale over middagen så ville det være så fantastisk at spise med Mother Theresa hvis hun stadigvæk levede. Hun er sådan en inspirerende dame. Jeg ville også gerne spise med Michael Jackson hvis han stadigvæk levede. Han har haft sådan en hård opvækst og været så meget igennem i hans liv, og altid været under stort pres. Men alligevel har han altid været så rolig som person og nede på jorden når han ikke stod på scenen, det synes jeg er fantastisk!!

Noget sjovt man skal vide om mig.. Jeg kan blive halvfuld på 1 Sommersby.

Jeg er bange for MØRKE! Jeg er ekstremt bange for mørke og jeg sover faktisk også med lys tændt om natten

Jeg synes at jeg har lavet mange skøre ting! Og gør det stadigvæk, jeg elsker at underholde folk og bare være crazy. Jeg elsker at lave spontane ting, kan f.eks. finde på at ringe til min veninde og sige ”Nu klæder vi os ud som turister og cykler ind til byen og snakker engelsk til folk” eller andre ting, cykler til Nordsjælland fra Valby i skørt kluns og se folks reaktioner, og så gør vi det. Jeg tænker ikke så meget over hvad folk tænker og synes, så længe at jeg har det sjovt og folk omkring mig har det sjovt!
Jeg er mest glad når jeg kan gøre noget godt for andre mennesker og jeg ser dem blive glade.
I fremtiden drømmer jeg om at blive journalist og arbejde som tv-vært! Det er helt klart mit drømmejob, fordi at jeg elsker at være på og jeg elsker at møde nye mennesker og snakke med alt og med alle! Så interesserer jeg mig også meget for mange ting som globalisering, samfundet osv. Jeg kunne godt tænke mig at være nyhedsvært , men synes at  det ville være fedt at være vært på et quizprogram eller noget der minder om "Live fra Bremen", fordi jeg elsker at lave spas og få folk til at grine!!

Jeg kan være en rollemodel for andre fordi jeg er en som også vil hjælpe folk ude i verden, ingen kan redde verden men jeg har altid vidst at jeg vil være med til at gøre en forskel. Jeg har som nævnt også haft en hård og forvirrende opvækst, og jeg vil gerne fortælle folk at man altid skal tro på at der er et lys forude og gode ting nok skal komme til én lige meget hvor dårligt man er stillet. Man skal altid klø på og aldrig give op!! Tålmodighed er vigtigt at have i livet.

At repræsentere Danmark til Miss World 2013 i Indonesien ville betyde utrolig meget, det vil virkelig være den fedeste oplevelse! Jeg ved at mine konkurrenceevner vil komme stærkt frem og jeg vil gøre alt for at vinde!
Jeg tror på mig selv og elsker at stå på en scene og vise hvem jeg er og hvorfor jeg er hvor jeg er.

Photo:Christina Anaya
Video photographer:
John Rahbek 
Make-up:
Marie Haugaard Pedersen 
Hair: Danni Sigen
Styling:
Lisa Lents/National Director 
Dress: www.tp-kjoler.dk
Bikini: www.missya.dk
www.missandmisterofdenmark.com

Vidste du at Miss World 2019 finalen bliver afholdt i Thailand for første gang nogenside?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag