Nicoline Nøhr


Miss World Danmark Finalist 23

Navn: Nicoline Nøhr Jensen
Alder: 21 år
By/Region: Aalborg/Nordjylland
Højde: 173 cm
Beskæftigelse: I gang med Grafisk Designteknolog-uddannelsenMit navn er Nicoline Nøhr Jensen, jeg er 21 år gammel, 173 cm høj, og jeg kommer fra Aalborg i Nordjylland. Her bor jeg sammen med min mor, far og min dejlige hund. Jeg har en storesøster, som er flyttet hjemmefra, og hun bor også i Aalborg og er 25 år. Min søster og jeg har et godt forhold til hinanden, men kan som andre søskende have vores ture ;). Hun er en meget omsorgsfuld søster, som altid er klar til at støtte mig, når jeg har allermest brug for det og har i mange situationer lært mig en hel del og fået mig til at tænke positive tanker frem for negative.

Sidste år afsluttede jeg min studentereksamen, hvor jeg gik på HHX. Indtil nu har jeg haft et sabbatår, hvor jeg har arbejdet en hel del som servicemedarbejder i Føtex. Mit sabbatår har ligeledes givet mig tid til at tænke over mine fremtidsplaner, samt hvad jeg står for. Derudover har jeg også lært enormt meget om mig selv.

Jeg er netop startet på min uddannelse som Grafisk Designteknolog. Jeg har valgt netop dette studie, fordi jeg vil nyde at have en hverdag, hvor jeg kan få lov til at udfolde min kreativitet og mine mange idéer, som jeg ligger inde med. Samtidig er jeg også meget fascineret af at følge processen, fra en ny idé til et færdigt produkt. Næste år tilbyder mit studie to ugers rejse til Californien, hvor man kan få lov at studere og få et indblik i en anden kultur, hvilken mulighed jeg meget gerne vil udnytte.  
Ved siden af mit studie arbejder jeg som fritidsbooker ude på LN Eurocom, hvor jeg kommunikerer med kunderne over telefonen og booker møder. 

I min fritid bruger jeg meget af tiden på at gå nogle lange ture med min hund, hvilket jeg finder meget afslappende og samtidig sætter det en masse positive tanker i gang i mig, og jeg kan få lov til at koble af og nyde omgivelserne og naturen.
Hvis der skal mere fart og kondition på, elsker jeg ligeledes at sætte musik i ørene på fuld knald og løbe en tur ud i det blå. Jeg går også i fitnesscenteret. 
Jeg kan rigtig godt lide at lave lækker mad, hvor jeg her ofte lader mig inspirere af diverse madblogs, de sociale medier, magasiner og lignende. Af og til løsriver jeg mig fra opskrifterne og finder selv på nogle nye idéer. Hvad anretningen angår, så går jeg meget op i, at maden ser indbydende og flot ud. Jeg nyder at overraske og forkæle mine venner samt familie med min madlavning og deler det derfor gerne med dem. 

Endvidere elsker jeg at rejse, og her synes jeg bestemt, at HC. Andersens citat taler sandt: ”at rejse er at leve”. 
Herunder kan jeg lide ferier såsom skiferie, badeferie samt storbysferie - generelt ved ferier får man lov til at løsrive sig fra den ”travle” hverdag, og man hviler automatisk i sig selv på en helt anden måde. Jeg synes samtidig, at det er inspirerende at møde nye kulturer og se en verden med helt andre øjne. Jeg har dog kun rejst i Europa, hvilket har været enormt spændende og oplevelsesrigt, men det har også gjort mig mere nysgerrig på lande udenfor Europa. Her ser jeg kulturforskellene endnu mere forskellige end fra det, som man er vant til, og det finder jeg enormt interessant. Generelt er jeg meget nysgerrig på livet, og jeg vil derfor gerne udleve de rejsedrømme, jeg har. 

Jeg har rigtig mange favoritfilm, heriblandt kan jeg lide kærlighedsfilm, krimier samt komedier. Det er ligeledes vigtigt for mig at se en film, som gør mig glad og i godt humør; specielt hvis man i forvejen har en dag, hvor man hænger lidt med næbet, så kan en god og glad film let få mig op.
Disney-film vil altid være en klassiker for mig, og jeg bliver ALDRIG for gammel til at se dem. Derudover synes jeg, at Disney-film indeholder nogle rigtig gode budskaber, hvilket jeg synes er meget rørende og fascinerende. Ligeledes er Disney-film ren nostalgi for mig, da de havde en kæmpe plads i min barndom.

Jeg er ikke den store læsehest, desværre, men når jeg er på badeferie og nyder livet på stranden, så kan jeg rigtig godt lide at læse en bog, og det er faktisk min gode veninde, som har givet mig smag for det. At læse en bog får mig til at falde til ro, og man kommer samtidig ind i en helt anden verden og glemmer derfor alt om omverdenen, hvilket jeg synes er en fed virkning. Når jeg endelig læser en bog, skal genren helst være krimi, da det for det meste er en blanding af spænding, drama og lidt kærlighed. Herunder læste jeg bogen Isprinsessen af Camilla Läckberg, som fangede mig og gav mig lyst og nysgerrighed til at læse mere, fordi spændingen er i højsædet.

Jeg har ikke en specifik yndlingsret, da jeg virkelig kan lide stort set alt, og jeg ELSKER mad. Jeg har altid været nysgerrig på at smage forskellige retter, og derfor kan jeg godt lide retter fra diverse kulturer. Men hvis jeg skal nævne noget mad, som jeg specielt er vild med, så er det italienske samt græske specialiteter. Gerne krydret mad med masser af smag. ;) Men taler man om dansk mad, er jeg særligt glad for flæskesteg med mormors brune sovs og kartofler!

Mit favoritferiested er helt klart flotte og charmende Barcelona. Jeg synes, at det er en vildt fed by, som byder på en helt masse. Barcelona indeholder både by, sol og strand i ét, hvilket jeg synes er helt perfekt, da det er et mix af badeferie samt storbysferie. Jeg er generelt fascineret af de flotte omgivelser samt de mange bygninger, som Barcelona byder på.

Jeg har rigtig mange rejsemål, som jeg venter på at udleve, og som jeg drømmer om at besøge. Heriblandt ønsker jeg at opleve New Zealands flotte natur. Ligeledes er jeg meget fascineret over New Zealand, da det er et land, som byder på alle Europas lande i ét. Jeg vil derudover rigtig gerne opleve USA, Australien og Thailand. Jo længere væk, jo bedre. ;)

Jeg ser mest op til min storesøster, Maiken, da hun er min største helt af alle. Min søster er den mest betænksomme og hjælpsomme person af dem, jeg kender, og som kun vil sine medmennesker det bedste. Hun har udover det fået mig til at indse en masse ting her i livet, såsom at man ikke behøver at være perfekt for at have et godt selvværd og selvtillid. Generelt er hun et stort menneske, som finder det bedste i andre mennesker, indtil det modsatte er bevist. Denne teori finder jeg rigtig god, og jeg prøver ligeledes at følge den. Maiken er en kæmpe fighter, som kæmper for de ting, hun gerne vil, og hun stopper bestemt ikke, før det er gennemført. Min søster er en kvinde, som udviser masser af overskud, og hun står derfor altid klar, når man har brug for hendes hjælp. Hun er ligeledes rigtig god til at rose, når man har gjort noget godt og er altid glad på andres vegne, hvilket, jeg synes, er nogle ekstremt gode egenskaber at besidde.
Generelt finder jeg masser af inspiration hos de mennesker, som jeg møder på min vej og specielt dem, som besidder egenskaberne; ærlighed, troværdighed og dem, der har begge ben solidt placeret på jorden; som tør stå ved hvad og hvem de er - altså dem, der hviler i sig selv. De mennesker ser jeg meget op til, da jeg synes, at det er nogle egenskaber og værdier, som er rigtig meget værd!

Skønhed handler ikke om det ydre udseende, men for mig handler det også om det indre. En person bliver automatisk smukkere ved at have en skøn personlighed samt masser af udstråling og et glimt i øjet. Samtidig synes jeg også et naturligt look udviser skønhed, og at man ikke behøver så meget make-up for at være smuk og charmerende. Jeg er selv meget selvkritisk hvad angår mig selv, og jeg synes derfor, at det er vigtigt, at man husker at fokusere på dele, som man er glad for ved sig selv og vælger at fremhæve det fremfor det, man er knap så tilfreds med – det har i hvert fald været en god hjælp for mig i mange tilfælde.

Den del af ansigtet, som jeg er mest glad for, er mine blå øjne.

Hvis jeg kunne spise middag med en kendt person i verden, ville det være Jennifer Aniston. Jeg synes, at hun er en rigtig god skuespiller og er samtidig også medvirkende i mange film, som jeg rigtig godt kan lide. Hun fangede mig især i min yndlingsserie ”Friends”, som er jeg kæmpe fan af. Serien har god humor, og jeg bliver altid i godt humør, når jeg ser det. Udover det er Jennifer Aniston en vildt inspirerende og smuk kvinde med et dejligt smil og en god udstråling.

Noget sjovt, man skal vide om mig, er, at jeg som lille var meget optaget af en god gammeldags dansk film, og prikken over i’et var, hvis Poul Richard var medvirkende, da jeg nemlig havde et secret crush på ham. ;)

Udover det er jeg en meget energisk og fjollet pige, som ind i mellem får mine ”flip”, hvor jeg elsker at danse og slå mig løs til musik og lave nogle tossede ting med mine veninder.

Jeg er bange for sygdom og for at miste dem, jeg har kært. Da jeg for fem år siden mistede min kære morfar, fik jeg virkelig at mærke hvilket savn og hvilken tomhed, som jeg fik i kroppen ved tabet af ham. Det er derfor rigtig vigtigt for mig, at man husker at leve i nuet, og at man skal værdsætte dem, som vil en det bedste.


Jeg har ærligt talt lavet rigtig mange skøre ting op igennem livet, da jeg til tider er en pige med liiidt for meget krudt i røven. Noget af det skøreste, jeg har lavet, var dengang, jeg faldt i mine egne snørebånd, og hvor jeg efterfølgende styrtede direkte med hovedet ned i asfalten. Jeg nåede kun at gå få meter væk fra min venindes hjem, så efter styrtet måtte jeg slæbe mig tilbage til hende. Da hun så mig, var hun helt i chok, fordi hun troede, at jeg var kommet ud for en alvorlig ulykke. Jeg måtte derefter i flere uger gå med et knap så pænt ansigt og en pinlighed om at måtte fortælle folk, at jeg blot var faldet i mine egne snørebånd.

Jeg er allermest glad, når jeg er i selskab med de mennesker, som jeg holder af og har det godt med. Heriblandt er det min dejlige familie inklusiv min hund samt mine gode venner, som jeg værdsætter enormt meget og bruger rigtig meget af min tid på. Min familie og venner er dem, som giver mig bekræftelse samt masser af inspiration og livsglæde. Det er ligeledes rigtig vigtigt for mig, at mine nærmeste har det godt, for så har jeg det automatisk også godt.
Noget, som også gør mig glad, er, når himlen er blå, og solen skinner – der ser jeg nemlig mit snit til at gå en lang tur med musik i ørerne; det resulterer i smil på læben og giver mig en masse positive tanker.

I fremtiden drømmer jeg om at blive en dygtig grafisk designer, hvor jeg gerne vil arbejde på et reklamebureau. Her vil jeg elske at kunne specialisere mig inden for blade og magasiner. Ved siden af min grafisk designteknolog-uddannelse vil jeg gerne videreuddanne mig til fotograf, da det giver mig en større mulighed for at være en del af hele processen, så jeg både bliver inddraget i kommunikation- samt designdelen.
Endvidere har jeg altid haft en lille skuespillerdrøm gemt i mig. Jeg har siden barns ben altid kunne lide at skille mig ud fra min vante rolle, og jeg har bestemt aldrig været bange for at slå mig løs og lave en form for skuespil eller optræden, når familien har været på besøg. Jeg er stadig meget fascineret af skuespil, da jeg synes det er fedt at have evnen til at spille mange forskellige roller og det at kunne performe en helt bestemt type rolle.

Jeg kan være rollemodel for andre grundet min viljestyrke; jeg har formået at kæmpe mig op, selvom det i en periode har set sort ud for mig. Jeg kæmper derfor for mine mål, og jeg giver ikke så let op. Jeg er ligeledes et godt forbillede for dem, som selv oplever at lade sig gå på af andres meninger og holdninger, da jeg har valgt at se bort fra det og i stedet valgt at springe ud i de ting, som jeg brænder for, og som jeg gerne vil udleve, trods bekymringer om, hvad andre tænker og mener. Det er derfor rigtig vigtigt, mener jeg, at man husker at tro på sig selv og følge den vej, som man kun selv føler er den eneste rigtige.

At repræsentere Danmark til Miss World 2014 i London vil betyde alverden for mig, da det vil åbne op for en helt ny og spændende verden, som vil være lærerig og give mig nogle uforglemmelige oplevelser. Endvidere vil jeg elske at møde en masse nye mennesker på min vej, da jeg i forvejen er en meget åben og udadvendt person.
Jeg vil være stolt af at skulle repræsentere Danmark og det, som Danmark står for, da jeg mener, at vi er et land med en masse gode værdier, og ligeledes er vi jo det lykkeligste folkefærd i verden!:)Photo: Christina Anaya

Camera & Editing: Jan Winther
Producer: Lisa Lents/National Director
Make-up: Donna Marie
Hair: Natascha Heilmann Würtz
Styling: Lisa Lents/National Director
Dress: www.tp-kjoler.dk
Jewellery: www.frk-lisberg.com
Bikini: www.change.com
www.missandmisterofdenmark.com

Vidste du at Miss World med sine 2,2 milliarder tv-seere er den 3. største begivenhed i verden efter OL og VM i fodbold?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag