Nadia Ulbjerg Pedersen

 

Nadia Ulbjerg Pedersen er født d. 13. november 1983 i Hobro, og er opvokset i Valsgaard, en mindre by ca. 5 km fra Hobro. Her har hun boet med sin mor, far og lillebror hele hendes barndom. Hun gik på den lokale skole til og med 7. klasse, herefter på Solhverv Privatskole fra 8.-10. klassetrin. I en alder af 17 flyttede hun hjemmefra og begyndte som sproglig studerende på Hobro Gymnasium, hvorfra hun dimitterede i 2003. Umiddelbart herefter købte hun og hendes daværende kæreste en større gård i Vrångebëck i Sverige og boede og arbejdede her i halvandet år. I 2005 vendte Nadia hjem til Danmark igen. I 2008 startede hun på en bacheloruddannelse i finans på UCN i Aalborg. Denne uddannelse bliver færdiggjort i januar 2012, hvorefter hun håber på en fremtid som ejendomsadministrator. En yderligere drøm er at forlænge sin uddannelse med en kandidat i erhvervsjura.
Til daglig bor Nadia sammen med hendes kæreste i Aalborg. Det har de gjort siden april 2007. I november 2010 blev de forældre til lille William. I sin fritid ynder Nadia gerne at dyrke motion via forskellige aktiviteter, bl.a. løb, pilates, svømning og styrketræning. Nadia har arbejdet som model hos Danish Models International siden 2007 og elsker denne branche. Det var derfor også med stor begejstring at hun i 2009 blev valgt til at skulle repræsentere Danmark ved Miss World konkurrencen i Sydafrika.

Nadia om at deltage i Miss World:

”Det har været en storslået og uforglemmelig oplevelse. De ting jeg oplevede på denne tur, har jeg kun turde drømme om. Store gallamiddage i overdådige kjoler, fotografer, spotlights, røde løbere, de flotteste hoteller i verden, safari plus et kæmpe netværk af søde og smukke piger fra hele verden”
”Jeg har lært meget om mig selv på denne tur. Jeg synes at jeg er blevet mere selvstændig og modig. Det var til tider hårdt at være væk hjemmefra og hårdt at hver dag under opholdet var en lang konkurrence, men man var nødt til at minde sig selv om, at man var utrolig heldig at deltage i så enestående en konkurrence, og dermed forsøge at ”kæmpe” sig igennem”
”Foruden det at blive mor, står det at deltage i Miss World klart som en af de største oplevelser i mit liv. Det eneste jeg kunne have ønsket mig, var at have nogen af mine nærmeste at dele disse oplevelser med, for det er svært at sætte ord på, hvor storslået en event som Miss World egentlig er, når man står midt i det – for det er meget stort og fyldt med uforglemmelige øjeblikke, at være Danmarks repræsentant ved den 3. mest sete begivenhed i verden”

Vidste du at Danmark i 2010 var repræsenteret i 4 forskellige mandlige skønhedskonkurrencer?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag