Mette Læssøe-Nielsen


Miss World Danmark 2013 - Finalist 13
Navn:
Mette Læssøe-Nielsen
Alder:
18 år
By:
Hillerød/Sjælland
Højde:
170 cm
Beskæftigelse: Går i 3.G på Gribskov Gymnasium

 

Jeg hedder Mette Læssøe-Nielsen, er 18 år gammel og er 170 cm høj. Jeg er født og opvokset i Hillerød, hvor jeg stadig bor med mine forældre og min lillebror. Min søster er bosat Jylland.

Til hverdag går jeg på Gribskov Gymnasium i Helsinge, hvor jeg starter i 3.g efter sommerferien. I min fritid kan jeg godt lide at dyrke motion; fitness, svømning og rulleskøjteløb. Derudover arbejder i Delikatessen i Brugsen. Jeg taler Dansk, engelsk og prøver ihærdigt at lære spansk.

Det største jeg har oplevet er den dag, min lillebror blev født. At sidde med noget så småt i armene og vide, at jeg nu var storesøster til ham, er den største oplevelse, jeg har haft.

Min ynglings film er ”The Notebook”, fordi jeg kan se den igen og igen og stadig blive så rørt af den stærke kærlighed, som de to hovedpersoner opnår sammen.

Min ynglings bog er ”My sisters keeper”, fordi den beskriver et uvurderligt forhold mellem en kræftsyg pige og hendes søster.

Min ynglings mad er min mors bøf stroganoff.

Mit favorit feriested er London. Jeg er VILD med atmosfæren som er overalt i byen. Det er en storby som har masser at byde på. En by som er en blanding af storby som man kender den og historiske gader som minder en om en anden tidsalder.

Jeg har en stor drøm om at besøge Bali. Der ser så fantastisk ud og så er det så langt fra det, jeg ender fra Danmark!!

Jeg ser mest op til min kusine, da vi har de samme værdier i livet og har de samme drømme.

Jeg tror på, at hvis en person er smuk, så kommer det fra hjertet af. Man kan have et flot ansigt, en misundelsesværdig krop osv, men rigtig skønhed viser man ved at være et godt menneske og hjælpe mennesker, der har brug for det.

 

Den del af mig selv, som jeg allerbedst kan lide er mine øjne; sjælens spejl.

Hvis jeg kunne spise middag med en kendt person ville det være… Listen er lang! Grace Kelly, Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor.. Men når jeg nu kun må vælge én, må det være Marilyn Monroe. Hun udstråler kvindelighed og selvstændighed.

Noget sjovt om mig: Jeg har en svaghed for strømper. Det startede da jeg var helt lille, hvor jeg sov med alle mine strømper omkring mig og brugte den som handsker uanet, hvad jeg foretog mig. Den da i dag er jeg vild med at købe strømper med alle tænkelige mønstre.

Jeg er bange for Edderkopper..

Det skøreste jeg har lavet må være, da jeg for nogle år tilbage sejlede op ad marielyst kyst i en gummibåd, klædt som pirater og med flag i masten med min barnbomsveninde.

Jeg er mest glad, når jeg har udsigten til oplevelser!

I fremtiden drømmer jeg om at komme til at studere mode journalistik på London College of Fashion, da jeg gerne vil arbejde inden for modeverdenen og skrive om den.

Jeg kan være en god rollemodel, fordi jeg er ambitiøs og arbejder 110 % på at få mine drømme opfyldt.

At repræsentere Danmark til Miss World 2013 i Indonesien ville betyde, at jeg kunne være med til at vise resten af verden, hvilke fantastiske værdier Danmark står for. Det ville være noget af det største, man kan opnå; at sætte Danmark på verdenskortet!!

Photo: Christina Anaya
Video photographer: John Rahbek 
Make up & Hair: Sofie Nevad 
Styling: Lisa Lents/National Director 
Dress: www.tp-kjoler.dk
Bikini: www.missya.dk
www.missandmisterofdenmark.com

Udover titlen som ”Verdens mest eftertragtede mand”, vandt Mister World 2010 en pengepræmie på 50.000 dollars.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag