Maria Louise Bonderup


Miss World Danmark 2013 - Finalist 18
Navn:
Maria Louise Bonderup
Alder:
24 år
By:
Aalborg/Jylland
Højde:
168 cm
Beskæftigelse: Tøjekspedient, drømmer om at eje en tøjbutik.

Jeg hedder Maria Louise Bonderup, jeg er 24 år gammel, er 168 cm høj og kommer fra Aalborg. Jeg har en lillebror på 18 år. Jeg bor alene i lejlighed, i Aalborg. Til hverdag arbejder jeg i tøjbutik.
I min fritid interessere jeg mig meget for mode.

Det største jeg har oplevet, er en ferie jeg har haft i Dubai.
Min yndlingsfilm er The notebook, fordi jeg elsker at se den måde Noa kæmper for hans prinsesse hele filmen igennem, hvor jeg selvfølgelig tuder hver gang.
Min yndlingsmad er Mac donalds:)Min favorit ferie har helt klart været Dubai. Dubai er som at komme til fremtiden. Alt er så nyt og flot!
Mit feriedrømmested er Hawai.
Skønhed for mig er en der har hjertet det rigtige sted. En der respekterer alle type mennesker, samt alle hudfarver. En der har et smil, som får folk til at smelte. Og en der har et naturligt udseende!:)
Jeg er gladest for mine øjne ved mig selv.
Hvis jeg kunne spise middag med en kendt person, ville det helt klart vælge Britney Spears, da jeg har været fan af hende siden jeg var lille. 
I fremtiden drømmer jeg om min egen butik.
Jeg kan være en rollemodel for andre fordi jeg er den der stille pige, men springer ud i ting, som jeg egentlig ikke tør, men gør det, fordi jeg ved jeg kan! Man kan hvad man vil!

En sjov/mærkelig ting at vide om mig er, at da jeg var helt lille var jeg overbevist om at jeg var onkel Joakim fra Disney show. Jeg klippede briller af mine figurer med ham, og limede dem på min næse. Når folk spurgte min mor om, hvad hendes lille prinsesse hed, råbte jeg op at jeg altså hed onkel Joakim!!

Det vil være mig en ære at repræsenter Danmark Miss World, da jeg synes personligt det eg noget af det største en pige kan! Jeg vil gøre alt for at repræsente Danmark bedst muligt!!

Photo: Christina Anaya
Video photographer:
John Rahbek 
Make-up: Donna Marie
Hair:
Natascha Heilmann Würtz/Salon Chez Elaine
Styling:
Lisa Lents/National Director 
Dress: www.tp-kjoler.dk
Bikini: www.missya.dk
www.missandmisterofdenmark.com

Vidste du at Emma Nødebo Ørum var Danmarks repræsentant til Miss Model of the World 2012 i Kina?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag