Marc C. Marra - Mr. International 2010

Danmarks bud på Mr. International 2010, er den 24-årige dansk-italienske Marc C. Marra. Marc skal repræsentere Danmark til Mr. International 2010, som i år bliver afholdt i Jakarta, Bandung og Bali.

Han er født og opvokset i Danmark af forældre fra henholdsvis en dansk og sydlandsk kultur, som er en fordel i Mr.International konkurrencen.

Marc har i flere år arbejdet som freelancemodel. Han vil ikke takke nej til et tilbud om en international modelkarriere, og håber på at hans deltagelse i Mr. International 2010 kan hjælpe ham på vej. Han betragter dette for en alletiders mulighed for at gøre noget ved modeldrømmen.

Marc C. er fyldt med energi og elsker at fyre den af foran en masse glade mennesker uafhængigt om det er på en catwalk eller på en scene. Hans udstråling og karisma er ikke til at tage fejl af – egenskaber som han trækker meget på i sin nye karriere. Hans selvtillid og gåpåmod er helt i top. I det hele taget er han et meget socialt menneske og derfor glæder han sig ekstra meget til at komme til Indonesien, hvor han kommer til at møde 49 andre spændende kulturer.

Mht. fremtiden drømmer Marc om at kunne lave en masse velgørenhedsarbejde ved siden af sin musik- og modelkarriere. For nylig stillede Marc C. op til kampagnen ”Nej til knive i nattelivet”, som han synes er et problem der er vigtigt at skabe fokus omkring.

Da Marc C. var lille drømte han om, at blive politibetjent for at være med til at skabe lov og orden i landet, men valgte så et mere erhvervsorienteret studie, som han i øjeblikket holder pause fra for at fokusere på sin model- og sangkarriere.

Han lever for at inspirere unge til at følge sin drømme.

Vidste du at Mads Madsen kom i Top 15 til Mr. International i Thailand?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag