Lisa Lents

Lisa Lents er 26 år gammel og er fra Frederiksberg. Til daglig læser hun til TV- og Medietilrettelægger på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, som er en 4 årig professionsbacheloruddanelse. Lisa har en lang sportskarriere bag sig. Som 10-årig startede hun til kampsporten Taekwondo sammen med sin storesøster, og det har været hendes store passion og ambition lige siden. Hun blev første gang Danmarksmester som 12-årig i 1999 og har derefter vundet Danmarksmesterskaberne i 10 år i træk. Lisa er også tidligere Senior Europamester, Junior Verdensmester og 8 x Nordisk Mester. Hun har i alt vundet over 160 nationale og internationale titler. Lisa har været på det danske  Landshold i Taekwondo i 7 år og har også fungeret som Talenttræner for Danmarks Talenthold i 3 år. Lisa elsker at undervise og give fra sig, og hun har undervist både børn og voksne på eliteplan. Hun fungerer også som dommer til diverse turneringer. Lisa er i følge Dansk Taekwondo Forbund den yngste kvinde i Danmark med graden 4. Dan i Taekwondo.

Lisa vandt sin første skønhedskonkurrence allerede som 16-årig. Det kickstartede interessen for skønhedskonkurrencer, og i 2008 blev hun kontaktet om at deltage i Miss World Denmark 2008 konkurrencen. Lisa vandt konkurrencen og kvalificerede sig til Miss World 2008, som blev afholdt i Johannesburg, Sydafrika i perioden 15.november til 13. december 2008. Lisa har arbejdet som freelancemodel i mange år, og har bla. vundet Ford Transit Modelsearch 2007.

Efter Miss World 2008 blev Lisa ansat som TV-vært på DK4, hvor hun var vært på sit eget musikprogram i et halvt år. Hun prøvede også kræfter af som sportsreporter. Siden hen har Lisa været en del på skærmen. I 2010 var hun bl.a. modereporter på E! Entertainments "E! Glam" under Copenhagen Fashion Week. Når Lisa er færdig med sin uddannelse som TV- og Medietilrettelægger, vil hun gerne arbejde som TV-vært og tilrettelægger.

Lisa har deltaget i diverse underholdningsprogrammer såsom: DR's "Høvdingebold", TV2's "Stjernetræf", TV3's "Fangerne på Fortet", TV2's "Vild med dans" og Kanal5's "4 Stjerners middag", samt er hun ofte gæst i diverse programmer som "Go' Morgen Danmark", "Aftenshowet" mfl.

Lisa Lents blev ansat som National Director af Miss World Limited i England, og står nu for udvælgelsen af de danske repræsentanter til bl.a. to af verdens største skønhedskonkurrencer, Miss World og Mr. World.

Fakta om Lisa

Højde: 178 cm
Hårfarve: Mørkeblond
Øjenfarve: Grøn-brune
Tøj str.: M/38
Sko str.: 40
Bryst: 95
Talje: 65
Hofte: 95

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag