Line Riis Aagreen

Miss World Danmark 2013 - Finalist 10
Navn:
Line Riis Aagreen
Alder:
22 år
By:
Roskilde/Sjælland
Højde:
174 cm
Beskæftigelse: Under uddannelse som diætist. Jeg hedder Line Riis Aagreen, jeg er 22 år gammel og kommer fra Roskilde. Jeg er 174 cm høj. Jeg har 1 lillesøster og bor sammen med en veninde i en lejlighed i Roskilde

. 
Til hverdag er jeg ved at uddanne mig som diætist

. I min fritid danser jeg og træner jeg fitness. 
Det største jeg har oplevet indtil nu har været mit efterskole år i 07/08, hvor jeg lærte rigtig meget om mig selv og andre.


Min yndlings film er "Taken", fordi den er så utrolig gribende og spændingsfyldt og samtidig belyser et emne som er så skræmmende og uhyggeligt.


Min yndlings bog er "Kampen for Gemma" fordi den er realistisk og rørende, da den handler om en mors kamp for at redde sin datter for kræft. 


Min yndlingsmad er sushi!!

Favorit ferie sted er Frankrig, fordi jeg har så mange fantastisk barndomsminder og oplevelser derfra med familien 

Ferie sted jeg drømmer om at besøge er London. 

Jeg ser mest op til min veninde Izabella, fordi hun er et fantastisk menneske, som tænker på alle andre end sig selv, og er virkelig en fighter som aldrig giver op før hun når sine drømme. Skønhed for mig er udstråling hvor ens personlighed skinner igennem

.

Den del af kroppen/ansigtet jeg er mest glad for ved mig selv er mine øjne

Hvis jeg kunne spise middag med én kendt person i hele verden, ville det være Ole Henriksen fordi han er så fantastisk positiv og inspirerende og virkelig har formået at skabe sig en god karriere.  Noget sjovt man skal vide om mig er at jeg er utrolig glemsom og ofte smider ting væk fordi jeg ikke kan huske hvor jeg har lagt det.

Jeg er bange for små rum, især elevatorer!:(

Det skøreste jeg nogensinde har lavet er at jeg faldt ned i en pool og slog mig på kanten fordi jeg havde travlt med at vinke til en person på den anden side... ;)Jeg er mest glad når jeg er sammen med min familie og venner, eller når jeg danser. Jeg elsker nemlig at danse!

I fremtiden drømmer jeg om at blive en dygtig og selvstændig kosmetolog.

Jeg kan være en rollemodel for andre fordi jeg har nogle sunde og  stærke holdninger til hvad naturlig skønhed er.
At repræsentere Danmark til Miss World 2013 i Indonesien ville betyde at jeg får en masse fede oplevelser og lære en masse nye mennesker at kende, samtidig med at jeg gerne vil være et godt forbillede for andre, da skønhed for mig handler om hvilke indre værdier man har og ikke blot et bestemt ydre.


Photo: Christina Anaya
Video photographer:
John Rahbek 
Make up:
Marie Haugaard Pedersen
Hair:
Danni Sigen
Styling:
Lisa Lents/National Director 
Dress: www.tp-kjoler.dk
Bikini: www.missya.dk
www.missandmisterofdenmark.com

Vidste du at Alexander Bach kom i Top 15 til Manhunt International 2012 finalen i Thailand?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag