Linda Bielawski Kildentoft


Miss Danmark 2015 Finalist
Navn: Linda Gianna Bielawski Kildentoft
Alder: 22 år
By/Region: Nørrebro/København
Højde: 174 cm
Beskæftigelse: Læser Bachelor i Biokemi på Københavns Universitet, Model


Mit navn er Linda Bielawski Kildentoft, er 22 år og jeg kommer fra Kalundborg, men er flyttet til København i en lille hyggelig lejlighed hvor vi bor 4 piger. Jeg har i alt 3 søskende, 2 storebrødre og 1 storesøster, hvor jeg især har et fantastisk forhold til min storesøster.

Til hverdag studerer jeg Biokemi på Københavns Universitet, og arbejder som model for forskellige bureauer til diverse arrangementer, hvilket også giver sig til kende ved min personlighed, da jeg er meget imødekommende og snaksagelig.

I min fritid, bruger jeg en del tid på at løbetræne og styrketræne. Jeg elsker desuden at være kreativ, og maler tit og ofte malerier til min familie og venner. For mig er det en fantastisk måde at slappe af på, og jeg elsker hele processen fra optegningerne til det sidste penselstrøg. En anden måde hvorpå jeg også udfolder mine kreative sider på er, at kreerer de flotteste kager, som min familie og venner ofte nyder godt af i forbindelse med barnedåb, bryllupper m.fl. Jeg har desuden også en blog, hvor jeg elsker at dele ud af min hverdag med sunde opskrifter og tips til det sunde liv. Her ønsker jeg at motiverer andre mennesker til, at vælge det sundere alternativ.

Det største jeg har oplevet i mit liv indtil videre har været, at blive moster. Jeg havde aldrig troet, at man kunne elske sådan en lille person så meget, men også at den lille person elsker en så ubetinget, er helt sikkert det største der for mig er sket. Jeg nyder altid hvert et øjeblik med mine to små nevøer, og jeg ville ikke bytte det for noget andet i verden.

Min ynglings film er helt klart ”The Theory Of Everything”, som fik mig til at fælde tårer i biografen. Det er en genfortælling af fysikeren Stephen Hawkings, både personlige liv, men også hans videnskabelige bidrag til verden. Jeg kan huske da jeg var mindre, og min mor så videnskabelige dokumentarer hvor Stephen Hawking delte ud af sin massive viden, og jeg sad og var helt opslugt af manden i kørestolen, som på trods at et stort handicap, ikke lod sig slå ud, men stadig forskede og havde sin humoristiske sans. At se hele hans livshistorie, fik mig virkelig til at indse, at intet er uopnåeligt i denne verden.

Min ynglings bog er ”Water For Elephants” af Sara Gruen. Jeg har læst den mange gange, og bliver stadig grebet af den hver gang. Historien om den polske veterinær studerende unge mand, som på grund af særlige omstændigheder, ender med at arbejde for et omrejsende cirkus. Jeg elsker det at komme bag kulisserne og se hvordan cirkuslivet var i omkring 1930’erne, og følge hans år som både bød på kærlighed, drama og en masse skæve personligheder.

Jeg elsker at spise, og det har jeg altid gjort. Jeg har altid haft en svaghed for det franske og italienske køkken. Min morfar boede i Sydfrankrig og da jeg var mindre var vi tit dernede, hvor min mor lærte mig at spise diverse delikatesser.

Mit favorit ferie sted er derfor også Sydfrankrig, mere bestemt den lille by Tende i bjergene, hvor min morfar boede. Byen ligger ikke mere end halvanden time i bil fra Monaco og forskellige andre fantastiske byer, hvorfor der er så mange fantastiske steder at opleve. Bjerget og byen bringer mange dejlige minder frem, lige fra floden der løber fra bjergtoppen, til de varme sommeraftener på hans terrasse. Det vil derfor altid være et helt specielt sted for mig.

Jeg har i mange år drømt om at besøge halvøen Yucatan. Det er både en fantastisk by, har et pulserende natteliv, har dejlige sandstrande, og som det bedste er der en masse ruiner fra mayaernes tid, som kun venter på, at jeg kommer og besøger dem.

Der er rigtig mange stærke, selvstændige og fantastiske kvinder i verden som jeg ser op til. Men helt konkret har Angelina Jolie virkelig inspireret mig. Hun har sat sine spor inden for velgørenhed, og er en kvinde der gør noget for andre. Et andet eksempel er alle de unge som gamle, som måske til trods for mange forhindringer i livet, alligevel vælger at tage en uddannelse og på den måde gøre deres for at bidrage til samfundet. Da jeg selv er studerende, og har set hvor stort et arbejde min søster har lagt i, at få ført hendes drøm ud i livet med uddannelse og familie, ved jeg hvor svært det til tider kan være, og derfor beundrer jeg de personer som vælger at arbejde hårdt hver dag, for at Danmark skal blive ved med at være et fantastisk land at bo i.

Skønhed for mig er, at hvile i sig selv og vide hvad man står for. Der er mange måder at være skøn på, og det kommer derfor ikke kun an på udseende, tværtimod. Jeg har mødt rigtig mange dejlige mennesker i mit liv, som kun pga. deres livsglæde og udstråling, har været de skønneste mennesker jeg har mødt. Derfor mener jeg, at skønhed kommer indefra, og at alle folk er skønne på deres helt egen måde, skønhed er nemlig subjektivt, og forskelligt fra person til person.

De dele af min krop, som jeg er mest glad for ved mig selv er min fine talje og store brune øjne.

Hvis jeg skulle spise middag med en kendt person, ville det uden tvivl være Angelina Jolie, for i mine øjne er hun det mest empatiske og venlige menneske. Hun virker meget nede på jorden, og jeg er sikker på, at hun vil være en helt fantastisk gæst at have med til middag.

Et sjovt fakta om mig er, at jeg i 5 år var med i et børnecirkus kaldet Cirkus Olaiski. Vi var en stor flok børn, som efter skole gik til cirkus, og lærte diverse cirkustricks. Jeg lærte blandt andet at jonglere, gå på stylter, spille klovn og køre på ethjulet cykel. Vi rejste rundt på hele Sjælland, og en dag var vi til en konkurrence i Runde Tårn i København, hvor jeg skulle cykle op og ned på min ethjulede, hvilket jeg gjorde på 3,06 min.

Jeg har siden jeg var teenager haft vandskræk, så man finder mig ikke ude og svømme på det dybe vand på stranden om sommeren.

Jeg er generelt en pige med meget spræl i, og mine nærmeste vil nok betegne mig som en speciel pige, altså på den gode måde. Men det skøreste jeg nok har prøvet var dengang min kæreste og jeg tog til Frankrig for at besøge min morfar, og jeg var sikker på, at vi skulle dreje til højre imens min kæreste tøvede men valgte at følge hans kæreste, hvorefter det så endte med at vi pludselig så et skilt hvor der stod ”Welcome to Italy”. Derfor skulle vi betale for at komme over grænsen, og lave en U-vending. Den historie hører jeg stadig for, og min kæreste stoler ikke rigtig på min stedsans mere.

Jeg er mest glad når jeg er sammen med hele min familie og mine nærmeste og vi alle sammen hygger og har det sjovt. Da jeg har en meget lille familie, har det altid været vigtigt for mig, at have et nært og stærkt forhold til dem der nu var, og har derfor også holdt fast i en masse veninder i rigtig mange år nu.

I fremtiden drømmer jeg om, at læse en kandidat i Biokemi og derefter arbejde for Kræftens Bekæmpelse. Mange i min familie er desværre gået bort på grund af kræft, og derfor har det meget længe været min tanke, at hvis jeg kan hjælpe til med, at mine elskede nevøer og resten af familie og venner, kan leve længere så vil jeg gøre hvad jeg kan. Jeg drømmer desuden også om et stort prinsesse bryllup og at få en dejlig lille familie, med forhåbentlig to skønne børn. Men det skal ikke være lige foreløbig, da jeg gerne ser jeg er færdig med min uddannelse først.

Jeg kan være en rollemodel for andre fordi jeg har mig selv med i alt hvad jeg laver og gør. Jeg elsker livet, og alt det bringer med sig. Jeg møder altid verden med et smil, og vil helst gerne hjælpe alle mennesker omkring mig på samme tid. Hvilket også betyder, at jeg altid har mange bolde i luften, men det er kun godt, da jeg også er en person som går meget op i at have overblik og holde styr på alle mine ting.

Jeg valgte at deltage i Miss Danmark 2015 fordi jeg længe havde læst om konkurrencen på nettet, og som lille har jeg siddet klistret til skærmen for at kigge på smukke kvinder og flotte kjoler. Som ældre gik det op for mig, hvor meget mere konkurrencen egentlig har at byde på, og at man ikke kun deltager pga. de flotte kjoler, men faktisk bruger sin stemme på at hjælpe andre mennesker. At der bag de mange smukke smil, faktisk er engagerede, selvstændige og stærke kvinder, som alle sammen vil være med til at gøre en forskel for verden, det er dét aspekt af Miss Danmark som tiltaler mig mest. Det jeg tror at jeg kan få ud af min deltagelse er en masse fantastiske oplevelser, nye bekendtskaber og jeg er sikker på at hele processen også vil lære mig noget om mig selv, og jeg vil med sikkerhed også vokse med opgaven. Mit ”Beauty With A Purpose” projekt vil også være noget jeg vil holde fast i lang tid efter konkurrencen.

At vinde Miss Danmark 2015 og repræsentere Danmark til Miss World 2015 i Kina ville betyde så ufatteligt meget for mig. At få den utrolige mulighed for, at blive Danmarks ansigt udadtil, og på den måde repræsentere alle de danske værdier og vise hvad blandt andet de danske kvinder står for, ville være en kæmpe drøm for mig. Derfor ville det også være en ære, at repræsentere Danmark til Miss World 2015 i Kina.

Præsentation
Beauty With A Purpose Projekt

Miss Sport

Miss Talent

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag