Miss Danmark 2015 Finalist
Navn: Kristine Kira Henriksen
Alder: 18 år
By/Region: Sjælland
Højde: 176 cm
Beskæftigelse: er i gang med en Højere teknisk eksamen på Slotshavens Gymnasium i Holbæk, på 2. år. Min plan er at læse videre til tandlæge en gang ud i fremtiden.


Jeg hedder Kristine Kira Henriksen, jeg er 18 år gammel og kommer fra Holbæk. Jeg er bosat i Snertinge, som er en lille by mellem Kalundborg og Holbæk. Jeg er 176 cm høj. Jeg bor hjemme hos min familie der består mor og papfar sammen med mine to skønne tvilling søskende på 12 år.
Til hverdag går jeg slotshavens tekniske gymnasium på 2. år.
Med en drøm om at blive tandlæge en gang ud ude i fremtiden, det har i hvert fald været min drøm siden jeg var lille.

I min fritid nyder jeg at stresse helt af fra tekniske problemstillinger og matematiske omskrivninger ved at udfordre min krop fysisk ved ridning. Jeg har altid haft hest selv, jeg fik min første som 6 årig og har haft hest lige siden.
Jeg rider dagligt, både spring og dressur, på min dejlige oldenborg hoppe, når jeg er oppe i stalden, går snakken ivrigt med de andre piger i stalden og hygge om hestene det er for mig, er det bedste tidspunkt på dagen.
Men da ridning er en dyr sport, knokler jeg på ved siden af skole og ridning med to fritidsjobs 3 gange om ugen.
Jeg er meget energisk og nyder at være i gang. Jeg løber også flittigt når dagens andre gøremål er overstået, det giver mig en dejlig følelse af overskud.

Det største jeg har oplevet indtil nu har været den udvikling jeg sammen med min hest har været igennem. 1/12 2009 fik jeg den bedste gave man kunne ønske sig af min mor. Da jeg fik min hest, var det en rejse igennem mange hårde timers undervisning og træning, der i dag har båret frugt og givet mig et helt særligt bånd mellem mig og hende.

Jeg må indrømme at der sjældent er tid til film, men da mine fremtidsplaner inkluderer at aftjene min værneret og håbet om at få lov til at blive udstationeret i Mellemøsten. Er den danske dokumentar ”Amadillo” en film der betager mig meget. Fordi den giver et råt og uforsødet indblik i krig og livet som soldat, både før under og efter krig. Filmen ”Amadillo”, er ikke kun en spændene og gribende dokumentar, men den åbnede også øjnene op for verden om hvor psykisk hårdt det er at være soldat. Efter filmen kom ud, blev der lagt meget mere vægt på krisehjælp til hjemvendte soldater. Janus Metz lavede ikke kun en prisvindene film, men satte også fokus på et emne for mange var svært at tale om.


For mig er min kost en stor del af mit liv da jeg er allergisk over for hvede og kornprodukter. Det er noget jeg altid har haft, men først noget der blev opdaget da jeg var 15. Så selvom jeg altid har haft, har det både været svært at lave om på ikke kun min men også min families livsstil. Da der hele tiden skal tages hensyn i forhold til maden. Men samtid også en lettelse at finde en årsag til de mange år med ond i maven. Og med tiden er jeg vokset med opgaven og er blevet rigtig god til både at lave mad og bage mit eget glutenfrie brød og kager.

Det bedste ferie sted for mig er når familien og jeg tager i sommerhus, det ligger kun 7 km fra hvor vi bor, det er en perfekt afstand der giver anledning til langt flere små ferie. Så plejer mine mindre søskende og jeg at cykle derned og bader i forvejen mens vores forældre kommer derned senere og tænder op i grillen.
Det er ikke det vilde men for mig er det den bedste ferie jeg kan få.

Jeg drømmer om at besøge byen Rom på ny. Da jeg for et par år siden var i Italien på studietur, og havde virkelig en fed tur. Rom er sådan en smuk by, og jeg blev dengang meget fascineret af Romerriget og dets storhedstid. Skulle jeg ud og rejse nu og her, skulle jeg bestemt tilbage til den smukke by og kultur i Rom.

Jeg stræber efter at være helt min egen, men ser meget op til Caroline Wozniacki for hendes gå-på-mod.
Skønhed for mig er at være tro mod sig selv og være sød og empatisk mod andre. For skønhed er ikke noget man er født med eller uden. Men det du gør i dit liv for at være smuk. Og smukke handlinger bliver man husket for i al evighed, mere end et smukt ansigt.

Den del på min krop jeg nok bedst kan lide er mine mærke brune øjne og mine lange ben.

Hvis jeg kunne spise middag med én kendt person i hele verden, ville det helt klart være Arnold Schwarzenegger ! – helt klart
Som lille elskede jeg Terminator filmene med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen, jeg beundrede ham for sin enorme styrke dengang, og så det at jeg dengang troede at han både var Guvernør for Californien og superhelt. – Hehe, han var bare mit helt store idol.
Så at få lov til at spise middag med ham ville være en drøm der gik i opfyldelse!

Noget sjovt man skal vide om mig.
Jeg sover allerbedst når jeg har min bamse med i seng. Og så får jeg tid af vide af folk i min omgangskreds: ”- det er kun dig, der kan finde på at sige sådan, Kristine” 

Jeg er bange for edderkopper.

Det skøreste jeg nogensinde har lavet var engang forrige sommer da min veninde og jeg tog til stranden med min hest. Vi red to på ryggen af hende ude i vandet, og vi nød det alle tre meget.
Min hest bliver lidt for våget og går længere og længere ud havet jo længere tid vi er der, og pludselig prøver hun at svømme i det halvdybe vand med mig og min veninde på ryggen. Det går meget godt et stykke tid endnu, indtil min lille hest snubler over noget og vi alle tre tumler ned i vandet, og bliver plask våde. Heldigvis var vandet varmt og min hest rolig. Så turen endte godt.

I fremtiden drømmer jeg om at udfordre mig selv i militæret og få lov til at tjene mit land som soldat.

Jeg kan være en rollemodel for andre fordi jeg er en pige med ben i næsen, der har lært at kæmpe for at nå sine mål. Jeg er meget flittig og positiv i min hverdag. Jeg er mild og sød, men kan også tale lige ud af posen og sige fra, hvilket jeg synes er vigtigt at have en god balance imellem.  Jeg ser ikke livet med udfordringer men med muligheder, det er et af de livsindstillinger jeg selv lever efter. Udover en rar personlighed, så går jeg selvfølgelig også op i min daglige kost og motion. Til hverdag cykler jeg 7 km, både til og fra stationen, og tager toget i skole. Jeg kunne sagtens vælge at tage bilen, men det at få sparket dagen i gang med lidt motion inden 7 timers stille sidende undervisning, er for mig guld værd. Det hjælper mig til beder at kunne koncentrere mig i undervisningen. I dagens Danmark er der mange der bestrider et stille siddende job, og jeg tror det kunne være et redskab der kunne hjælpe mange hver dag.
Derudover er jeg en rollemodel for andre ved at jeg er meget ansvarsbevist, jeg ved hvad det vil sige at have et ansvar, ikke kun for en selv men også for andre omkring mig, jeg går ikke i gang med noget uden at gøre det 100% færdigt. Jeg er en anderledes pige, der tør sige tingene som de er, uden at pakke dem ind. Jeg er en drengepige og har altid været, men er stadig feminin og går op i mig selv.

Jeg valgte at deltage i Miss Danmark 2015 fordi jeg vil vise at selv svanen var en grim lille ælling engang.
Som lille var jeg en rigtig lille spradebasse, jeg kartede rundt, altid beskidt og løb min far og farfar lige i hælene når de skulle i marken, men jeg er vokset siden og blevet til den målrettet kvinde jeg er i dag ved de bump livet gir, fordi jeg har rejst mig efter jeg er faldet og kæmpet videre. Det er for mig hvad skønhed er.

Lige meget hvad min deltagelse i Miss Danmark 2015 ender med, så har jeg fået en oplevelse for livet!
Konkurrencen har ikke kun givet mig muligheden for at være den prinsesse jeg aldrig har været før, men også at møde en masse dejlige og forskellige piger fra mange egne og kanter af Danmark, som jeg føler jeg har kendt hele livet. Jeg er glad for jeg tog chancen dengang, håber det kan blive min dør til mange andre.

At vinde Miss Danmark 2015 og repræsentere Danmark til Miss World 2015 i Kina ville betyde en hel ny verden åbne sig, men mere konkredt ville det betyde at jeg tager et år ud af skolens kedelige hverdag, og får mit livs rejse.  Jeg ville få lov til at vise en bid af Danmark, samt den store ære at tage af sted med titlen som Miss Danmark. Det kan godt være at der ikke var særlig meget prinsesse over mig som lille, men så får jeg mit livs prinsessedrøm nu!

Præsentation
Beauty With A Purpose Projekt

Miss Sport

Vidste du at danske Vinnie Ingemann blev nr. 3 til Miss World 1958?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag