Klevenice Gomes


Miss Danmark 2015 Finalist 29

Fulde Navn: Klevenice Gomes
Alder: 21 år
By/Region: Herlev/Sjælland
Højde: 173 cm
Beskæftigelse: Sygeplejerske studerendeMit navn er Klevenice Gomes, jeg er 21 år gammel og kommer fra Herlev. Jeg bor sammen med min mor, stedfar og min lillesøster der er hjemme hos os hver anden uge, i en hyggelig 5-værelses lejlighed. Jeg er 173 cm høj og har rødder i det lille land i Vest Afrika der hedder Guinea-Bissau. Jeg kom til Danmark da jeg var 8 år gammel sammen med min mor, da min mor blev gift med en dansk mand og de valgte at flytte til Danmark.

Til hverdag læser jeg til sygeplejerske, som jeg er utroligt glad for. I min fritid bruger jeg meget tid på at være sammen med familien. Jeg bruger også mange timer på at træne ude i naturen eller i fitness centeret. Mad og sundhed er mine store passioner, jeg elsker mad i alle dens former og farver. Jeg elsker for det meste det indiske køkken og det italienske. Jeg har også en passion for dans og musik. Jeg elsker at danse! Jeg kan stå i flere timer foran et spejl inden jeg f.eks. skal mødes med nogle veninder, det ender så med at jeg altid kommer for sent til ”African Time”. Jeg har ikke rigtig en bestemt musiksmag, jeg elsker alverdens musik, det kan gå fra indisk musik til arabisk eller kurdisk - folkemusik. Men det jeg nok mest hører er RNB, HIPHOP, SOUL og African beats.

I min fritid, har jeg altid mange aftaler, jeg bruger meget tid på cafe ture, shopping ture og ikke mindst hyggelige aftenture rundt om Søerne eller Islands Brygge. Mine veninder og venner betyder meget for mig, og derfor er det vigtigt for mig at være i kontakt med dem så tit som muligt.

Det største jeg har oplevet indtil nu har været, at komme til Danmark. Da min mor blev gift i Afrika i 1998 med en dansk mand, besluttede de sig for at flytte til Danmark. De flyttede og jeg blev, boede med min mor, mormor og resten af familien. I 2001 kom jeg så endelig til Danmark. Det var en ubeskrivelig oplevelse som jeg aldrig vil glemme. At se og mærke sne for første gang, og at starte i en skole hvor jeg var én af de få mørke børn i klassen på Tranegård skolen. Min barndom har ikke været helt nem, oplevelsen af tre forskellige borgerkrig, fattigdom og ikke mindst sult, får mig til at huske på hvor heldige vi danskere er og hvor vigtigt det er at sætte pris på det man har i livet.

Jeg lidt af en filmfreak med et stort F! Jeg elsker actionfilm, krigsfilm, kærlighedsfilm og mange flere. Jeg tror ikke at jeg har en yndlingsfilm, men hvis jeg lige skal vælge en som har været en af mine favoritter længe, så vil det være filmen ”COLOMBIANA” – det en fransk action film der skrevet og producerede af Luc Besson. I filmen er den 9-årige Cataleya (Zoe Saldana) vidne til mordet på sine forældre. Cataleya slipper med nød og næppe væk fra massakren og søger tilflugt i USA hos hendes onkel, der er gangster. 15 år senere arbejder hun som professionel lejemorder og er fast besluttede på at hævne hendes forældre. Jeg synes at det er en fantastisk film og er helt sikkert en der burde ses!

Jeg er helt sikkert til strand, byliv men også aktive ferier. Jeg har utrolig mange rejsedestinationer som skal opleves! Økonomien og tiden er dog altid en udfordring. Sidste år købte jeg en stor kuffert i håb om at jeg skulle rejse ud og opleve verden i 2 måneders tid, men tiden har ikke været med mig. Så derfor må den drøm vente, men min kuffert står altid klar til nye og spændene oplevelser!

Jeg har rigtig, rigtig mange forbilleder og folk jeg er inspireret af. Mit største forbillede er nok min mor! Hun er en hårdarbejdende, viljestærk kvinde, som jeg er stolt af kunne kalde min mor. Hun inspireret mig hver eneste dag til at jeg kan stå her hvor jeg er i dag og være den stærk kvinde jeg er.  Jeg er inspireret og fascineret af, de endelig mødre og selvstændige kvinder, der gøre deres egen ting og ikke har behov for en mand til at kunne få tingene til at fungere.

Skønhed kan komme i mange forskellige former, farver og størrelser og kan være meget individuel. Men jeg mener dog at skønhed kommer fra det indre. De indre værdier!

Den del af jeg er mest glad for ved mig selv, er min krop og smil.

Hvis jeg skulle spise middag med én kendt person i hele verden, skulle det helt sikkert være Beyonce! Hun er et godt forbillede for alle kvinder/unge piger. Down-to-earth og på trods hendes berømmelse, så er hun også feministisk! WHO RUN THE WORLD!? GIIIIIIRLS!

Jeg er bange for uforudsigelige ting, og at der skulle ske min familie og venner noget.

Det skøreste jeg nogensinde har lavet var, da min forældre var ude og rejse i 2 ugers tid. Så inviterede jeg mine bedste veninder på det tidspunkt hjem til mig, hvor vi så alle boede sammen, og inviterede 15-20 mennesker til sammenkomster hver eneste dag.

Jeg er mest glad når jeg er sammen med familien og veninderne.

I fremtiden drømmer jeg om at arbejde som børnesygeplejerske og holde et STORT bryllup med den smukkeste kjole (jeg har sparet op til min brudekjole siden jeg var 17 år),  få 4-5 børn;gerne 3 piger og 2 drenge med min kæreste.

Jeg mener at jeg en god rollemodel for andre, fordi som person er en målrettet pige, med en masse drømme. Jeg er en loyal person der yder fuld støtte og troskab over for andre, samt over for de sager jeg står for. Derfor syntes jeg også selv at jeg har en god forståelse for andre mennesker og forsøger på bedst tænkelig måde at forstå deres holdninger og synspunkter. Jeg er nysgerrig på livet og er ikke bange for at tage nye chancer. Jeg er klar til udfordringer, især hvis de i sidste ende kan gavne min personlige udvikling samt styrke mine karrieremuligheder fremadrettet. Mit grundlæggende menneskesyn er, at alle skal behandles med værdighed og respekt.

Det ville være en kæmpe ære for mig at repræsentere Danmark til Miss World 2015 i Kina. Jeg elsker at møde nye mennesker og hjælpe andre, så derfor vil det være mig en ære at kæmpe for Danmark og gøre mit bedste for at vinde kronen hjem til Danmark.

Præsentation
Beauty With A Purpose

Miss Sport

Nogle af de udfordringer Mister World 2010 deltagerne skulle igennem var, beachvolley og fodboldturnering. De skulle også kayakke, sejle, windsurfe og snorkle.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag